Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pár technických dotazů k e46
Zdravím chlapi. Už týden vlastním e46 318i a zatím si nemužu stežovat až na pár věci. A ty jsou jeden klíček nechce otevírat/zavírat na dálku je potřeba nějak klič párovat s autem? A další problém jak se projevuje vůle na hřebenové tyči na řízení? Zlistil jsem vůli na vnitřní tyčce řízení ale nejsem si jistý zdáli to neni hřeben. Jinak vůli v řízeni nemám aspon jsem si ji nevšiml jen to na nespevněnych površích tluče.
Ták paráda klíček už funguje tak kdyby tohle ještě někdo četl a taky měl problémy s kličem tak postup je takový:
1.Sednout do auta,zavřít dveře.
2.Na ani ne sekundu (max. 5s.) zapnout klíček do 1.polohy a zpět.
3.Vyndejte klíč ze zapalování.
4.Stisknout a držet tlačítko na odemykání a přitom 3krát za sebou stisknout tlačítko na zamykání.
5.Poté tlačítko na odemykání pustit.
6.Auto se zamkne a odemkne a je hotovo
Body 3,4,5 opakovat na všech klíčích...
(akorád mi jede vždycky ten klíč ktery byl poslední spárovaný hmm)
1.Sednout do auta,zavřít dveře.
2.Na ani ne sekundu (max. 5s.) zapnout klíček do 1.polohy a zpět.
3.Vyndejte klíč ze zapalování.
4.Stisknout a držet tlačítko na odemykání a přitom 3krát za sebou stisknout tlačítko na zamykání.
5.Poté tlačítko na odemykání pustit.
6.Auto se zamkne a odemkne a je hotovo
Body 3,4,5 opakovat na všech klíčích...
(akorád mi jede vždycky ten klíč ktery byl poslední spárovaný hmm)
to klepani na predni naprave jsou podle me silentbloky na stabilizatorove tyci, jinak vule v hrebenu se da poznat kdyz mas novy cepy rizeni i s tyckou az do hrebenu a zahazes volantem pri vyplem motoru a budes poslouchat jestli klepe pri prechodu z levotociveho na pravotocivy, jinak to muzou bejt jen tycky rizeni nebo cepy rizeni u ramen
vlevo je matal
a vpravo Killca 

zienteks píše:No každopádně se na to budu muset pořádně mrknout jsem na to dneska koukal a neměl jsem moc času a pod těmi plasty co jsou pod motorem jsem řízení ani neviděl tak kryt musí dolů a ty tycky od stabilizátorů vypadají hodně dobře jen aby to nebylo chřebenem.
no zahejbej s tim pajcrem a uvidis, kdyz budou silentbloky chodit moc, tak sou kaput a cepy kdyz poklepes, tak nesmej "rezonovat"/vytvaret zvuky vule
vlevo je matal
a vpravo Killca