Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Snížení M-technic e36
Nechci zakládat úplně nové téma, tak se zkusim rovnou zeptat taky tady.
Koupil jsem auto už se sníženym podvozkem 50/50 a chtěl bych ho zvednout, na 30-15. Půjdou na M-Technic pružiny pro normální podvozeky? Asi je to zbytečná otázka, ale projistotu se zeptátm, než obejdnám něco, čeho bych se pak nezbavil...
Koupil jsem auto už se sníženym podvozkem 50/50 a chtěl bych ho zvednout, na 30-15. Půjdou na M-Technic pružiny pro normální podvozeky? Asi je to zbytečná otázka, ale projistotu se zeptátm, než obejdnám něco, čeho bych se pak nezbavil...
Co jsem tady na foru našel, tak na origo přední tlumiče jdou dát pružiny -30 -40, tak aby to ještě bylo v poho. a aby nebyla pružina na tlumiči volná. Víc se nedoporučuje. Na zadku je pružina mimo tlumič, tže tady to půjde asi i víc. Já jsem na auto teď dal nový tlumiče a taky uvažuju o snížení za pomoci pružin o těch -30 předek i zadek. S tou životnosti nevím, ale myslím, že zásadní vliv to mít nebude.
Teď když na to koukám napsal jsem to dost blbě.
Mám E36ku M-Technic, s komplet podvozkem 50/50 tlumiče+pružiny.
Chci to shodit, koupim nový tlumiče a pružiny 30/15, ale napadlo mě, jestli třeba M-tech nemá jiný misky nebo tak, myslim si, že to bude stejný, ale chci si bejt 100% jistej. Prostě jestli tam ty pružiny vp ohodě pudou.
Chci to shodit, koupim nový tlumiče a pružiny 30/15, ale napadlo mě, jestli třeba M-tech nemá jiný misky nebo tak, myslim si, že to bude stejný, ale chci si bejt 100% jistej. Prostě jestli tam ty pružiny vp ohodě pudou.
El-Kanal píše:Teď když na to koukám napsal jsem to dost blbě.
pokud budou urceny na tvuj vuz, tak tam pujdou (napriklad na coupe musej jit koupe a na 318is musej jit pruziny urceny vetsinou pro 316,318 a 318is, ale to pisou v popisku u podvozku), jen azto tam budes davat, zrejme to budes mit rozebrany a budes muset jeste koupit novy horni ulozeni a prachovky, pokud budou v kytkach, jinak sechno muzes prendat z puvodniho podvozku
vlevo je matal
a vpravo Killca