Zdravím. Dnes si tak jedu svým traktorem,dám neutrál a místo toho aby se mi ta ručička schovala za do pravého rohu,tak zůstala na 4 L a když jsem v neutrálu šlápnul na plyn,tak se pohla na 10 L a pak zas na 4 L. Nevíte co s tím prodím? Předem děkuji za odpovědi.
Ty jsi mě nepochopil. Od té doby co jsem si to auto koupil,tak to měřilo jen při zařezené rychlosti a když jsem dal neutrál,tak vždy byla na té nekonečné spotřebě,ale dnes místo aby při neutrálu zalezla na tu nekonečnou spotřebu,tak i při neutrálu byla na 4 litrech.....
Beowulf píše:Ty jsi mě nepochopil. Od té doby co jsem si to auto koupil,tak to měřilo jen při zařezené rychlosti a když jsem dal neutrál,tak vždy byla na té nekonečné spotřebě,ale dnes místo aby při neutrálu zalezla na tu nekonečnou spotřebu,tak i při neutrálu byla na 4 litrech.....
ja vzdycky kdyz mam za jizdy neutral ukazuje 4L,nevim jestli je to dobre nebo spatne ale jinak to ukazuje ok
Za jízdy na neutrál to může ukazovat různý hodnoty, podle aktuální rychlosti. Když pojedete nějakých 20, tak to klidně ukáže spotřebu 20, v 60 kilákách třeba 6 litrů no a při stovce třeba 2. Při stojícím autě to zaleze za roh.
když budeš stát na místě na neutral bude to za rohem, pokud pojedeš na neutrál bude to ukazovat něco 4L - 20L třeba, pokud pojedeš bez plynu třeba na 5ku z kopce bude to na 0
dsvatos píše:Za jízdy na neutrál to může ukazovat různý hodnoty, podle aktuální rychlosti. Když pojedete nějakých 20, tak to klidně ukáže spotřebu 20, v 60 kilákách třeba 6 litrů no a při stovce třeba 2. Při stojícím autě to zaleze za roh.