Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
startér 323 -Demontáž
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Tomas8409 píše:Ahoj dělal někdo demontáž startéru? právě se na to chystám a jak jsem se předběžně díval musí dolů asi i sání... na co si dát pozor?
Já sem to dělal...taky šlo celý sání dolů, ale je to zbytečný. Pokud máš dostatek kloubů a nástavců, jde to zespoda kolem převodovky. Ale je k němu přístup pěkně na hovno,to jo...jinak mám taky M52jku.
-
Tomas8409
- Klubové ID: 866
- Kontaktovat uživatele:
Huska už m taky psal že nemusí to sání dolů,zvedák a nářadí budeSpajky píše:Tomas8409 píše:Ahoj dělal někdo demontáž startéru? právě se na to chystám a jak jsem se předběžně díval musí dolů asi i sání... na co si dát pozor?
Já sem to dělal...taky šlo celý sání dolů, ale je to zbytečný. Pokud máš dostatek kloubů a nástavců, jde to zespoda kolem převodovky. Ale je k němu přístup pěkně na hovno,to jo...jinak mám taky M52jku.
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Hojas, když někdy zastudena nastartuju.. tak otáčky vyletí nahoru (max. do 1200) a zároveň něco v motoru zachrastí.. chrr., napodruhé už to neudělá Myslím si, jestli to nění startér nebo tak něco. Zřídka ještě taky když se potom rozjedu, na 1ku, tak to slabě zachrastí taky. Při vytáčení na místě to nedělá, v provozu taky ne. Co je to? Cha.Tomas8409 píše:Huska už m taky psal že nemusí to sání dolů,zvedák a nářadí budeSpajky píše:Tomas8409 píše:Ahoj dělal někdo demontáž startéru? právě se na to chystám a jak jsem se předběžně díval musí dolů asi i sání... na co si dát pozor?
-
Spajky
- Kontaktovat uživatele:
Totic píše:Hojas, když někdy zastudena nastartuju.. tak otáčky vyletí nahoru (max. do 1200) a zároveň něco v motoru zachrastí.. chrr., napodruhé už to neudělá Myslím si, jestli to nění startér nebo tak něco. Zřídka ještě taky když se potom rozjedu, na 1ku, tak to slabě zachrastí taky. Při vytáčení na místě to nedělá, v provozu taky ne. Co je to? Cha.Tomas8409 píše:Huska už m taky psal že nemusí to sání dolů,zvedák a nářadí budeSpajky píše:
klidně to může dělat uvolněná sahara, vrtule do ní pak narazí a teprv pak se srovná. Aspoň tak sem to měl já,bohužel to odsrala jak vrtule tak sahara.
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
To se podívám, ale spíš to je zvuk jakokdyž zachrastí řetaz.. jako se něco protočí na sucho, kovově.Spajky píše:klidně to může dělat uvolněná sahara, vrtule do ní pak narazí a teprv pak se srovná. Aspoň tak sem to měl já,bohužel to odsrala jak vrtule tak sahara.Totic píše:Hojas, když někdy zastudena nastartuju.. tak otáčky vyletí nahoru (max. do 1200) a zároveň něco v motoru zachrastí.. chrr., napodruhé už to neudělá Myslím si, jestli to nění startér nebo tak něco. Zřídka ještě taky když se potom rozjedu, na 1ku, tak to slabě zachrastí taky. Při vytáčení na místě to nedělá, v provozu taky ne. Co je to? Cha.Tomas8409 píše: Huska už m taky psal že nemusí to sání dolů,zvedák a nářadí bude
Aha, tady jsem něco našel http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=59046
-
Tomas8409
- Kontaktovat uživatele:
nemožné... dneska jsem u toho nadával jak ten lakatoš v tom "videu"...Spajky píše:Tomas8409 píše:Ahoj dělal někdo demontáž startéru? právě se na to chystám a jak jsem se předběžně díval musí dolů asi i sání... na co si dát pozor?
sundal jsem sání tak se to dá. mám špatnou cívku jinak je startér jako nový dám ho na repas... ale to sání sundat není žádná sranda teda
jinak po složení mám trochu vižší volnoběh... je to normál?
-
Spajky
- Kontaktovat uživatele:
sakryš mně to někdo řikal,že sání dolů nemusí, že to je zbytečný..mně to příde taky jako docela prkotina sundavat ho kvůli startéru...já měl taky podezření na cívku, startér se rozebral,zjistilo se že už je po repasi, pročistil se, byla tam hromada bordelu,dal grafitovou vazelínu a už rok chytá jak novej,na škrt. Jak moc se ti snížil volnoběh? Já mám třeba volnoběh přesně 600, tolik má bejt..rspk. 600-650, pokud nehoupe a neni vyloženě malej, neřešil bych toTomas8409 píše:nemožné... dneska jsem u toho nadával jak ten lakatoš v tom "videu"...Spajky píše:Tomas8409 píše:Ahoj dělal někdo demontáž startéru? právě se na to chystám a jak jsem se předběžně díval musí dolů asi i sání... na co si dát pozor?
sundal jsem sání tak se to dá. mám špatnou cívku jinak je startér jako nový dám ho na repas... ale to sání sundat není žádná sranda teda
jinak po složení mám trochu vižší volnoběh... je to normál?
-
Spajky
- Kontaktovat uživatele:
kámoš u crxa špatně nasadil mechanismus ovládající plyn (taky skrz lanko) a i když měl pedál plynu v klidu, tak stejně klapka byla trošíčku otevřená,to mu způsobovalo vyšší volnoběh. Nejsem si ale teď jistej,zda se ovládání plynu sundavá,řek bych že jo, třeba bude problém tam, třeba.Tomas8409 píše:volnoběh je právě trošku větší... cca 950
Spíš bych to ale taky tipnul někde na mezírku,kde si to přisává.
-
Tomas8409
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem něco podobného.... bylo moc naplé lanko od tempomatu které zvedlo volnoběh... už je to v pohodě.... zítra dám na repas startér.Spajky píše:kámoš u crxa špatně nasadil mechanismus ovládající plyn (taky skrz lanko) a i když měl pedál plynu v klidu, tak stejně klapka byla trošíčku otevřená,to mu způsobovalo vyšší volnoběh. Nejsem si ale teď jistej,zda se ovládání plynu sundavá,řek bych že jo, třeba bude problém tam, třeba.Tomas8409 píše:volnoběh je právě trošku větší... cca 950
Spíš bych to ale taky tipnul někde na mezírku,kde si to přisává.

a vpravo Killca