Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Harman Kardon e46
-
Vlastnim e46 r.v. 1999 a mam tam klasiku radio - kazeta. Znamej udelal totalku na jeho e46 r.v. 2002 a mam moznost za symbolickou castku odkoupit muziku Harman Kardon z jeho auta. Jaky je presny postup? Umi mi to nekdo udelat - Vymenit klasickou muziku z meho a dat do jeho auta. Jake radio k tomu musim dokoupit? - On tam ma ted navigaci 16:9 (Tu muzu teoreticky taky mit ale znamy rikal ze to je docela hodne prace prekopat navigaci) Prosim poradte rychle, nemam moc casu na rozhodovani. Dekuji.
nejsem profik ani o tom moc nevim, ale kdyz si z toho auta vystrihas celou kabelaz a kouknes kudy vsudy to vedlo, tak to dohromady das, prece jen vyby HK je celkem cenena i kdyz nemusi hrat uplne super a pokud za to das malo, tak to ber urcite, nejlip i s tou navi, nejaky normalni auto elektrikar si se zapojenim poradi a moc za to chtit nebude, a teoreticky na tom ani nic moc neni, jen pripojit to na prijimac GPS a ten dat nekam na viditelny misto, tot vse
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
No,tam je prece ve dverich jeste efektovy reprak a pak procesor co to zpracovava.Jestli mas moznost to mit cele,neresil bych nejake draty,vyber to vsechno z ty totalky,jde tam hlavne o protazeni kabelaze do kufru a to se da docela dobre.Ja mit moznost sehnat za slusnou cenu komplet,nevaham ani minutu,pokud bych ale nemel origos kabelaz,nikdy bych se do toho nepustil.
-
cyberkill píše:Martin330 píše:Já mám HK, ale že by se jednalo o nějakou extra kvalitku zvuku to říct nemůžu. Za symbolickou cenu to ber, to určitě, montáž asi nebude moc těžká, ale jen abys od toho nečekal zázraky.
tak to jsi nech asi vycistit usi
Uši čisté. Více lidí říká, že to není nic extra. Poslouchal jsem stejné CDčko v E46 s HK a E46 se sériovými reproduktory a opravdu to není nějak super výjimečné. Na to kolik se za to první majitel připlácel a jakou má HK image bych čekal lepší zvuk. Např. muzika Bose v minulé generaci Audi A6 je mnohem, mnohem lepší a to je to z roku 99.
-
Martin330 píše:cyberkill píše:Martin330 píše:Já mám HK, ale že by se jednalo o nějakou extra kvalitku zvuku to říct nemůžu. Za symbolickou cenu to ber, to určitě, montáž asi nebude moc těžká, ale jen abys od toho nečekal zázraky.
Uši čisté. Více lidí říká, že to není nic extra. Poslouchal jsem stejné CDčko v E46 s HK a E46 se sériovými reproduktory a opravdu to není nějak super výjimečné. Na to kolik se za to první majitel připlácel a jakou má HK image bych čekal lepší zvuk. Např. muzika Bose v minulé generaci Audi A6 je mnohem, mnohem lepší a to je to z roku 99.
Máš to v kupé, nebo sedanu?
Mě se zdá, že mi to v sedanu nehrálo tak dobře jak teď v kupé?
Jinak sériové a HK je úplně jiná liga - to nemůžeš myslet vážně že jsi nepoznal značný rozdíl-něco bude asi špatně?!
Navíc sériové repro BMW je opravdu hrůza oproti jiným značkám - třeba Audi VW, to máš pravdu!
Martin330 píše:cyberkill píše:Martin330 píše:Já mám HK, ale že by se jednalo o nějakou extra kvalitku zvuku to říct nemůžu. Za symbolickou cenu to ber, to určitě, montáž asi nebude moc těžká, ale jen abys od toho nečekal zázraky.
skus prenest zvuk 80%dozadu na subwofer
xxRobertoxx píše:Martin330 píše:cyberkill píše:[quote="Martin330"]Já mám HK, ale že by se jednalo o nějakou extra kvalitku zvuku to říct nemůžu. Za symbolickou cenu to ber, to určitě, montáž asi nebude moc těžká, ale jen abys od toho nečekal zázraky.
Máš to v kupé, nebo sedanu?
Mě se zdá, že mi to v sedanu nehrálo tak dobře jak teď v kupé?
Jinak sériové a HK je úplně jiná liga - to nemůžeš myslet vážně že jsi nepoznal značný rozdíl-něco bude asi špatně?!
Navíc sériové repro BMW je opravdu hrůza oproti jiným značkám - třeba Audi VW, to máš pravdu![/quote]
souhlasim

-
P-J píše:Pokud se někomu nezdá rozdíl mezi HK a normálním repro nijak zásadní, tak asi opravdu nebude něco v pořádku (buď to repro, nebo uši).To že je tam sakra rozdíl jsem poznal i já to mám hudební "hluch"
Já teda slyšel HK jen ve 36tce a 46tce...hluchej sem taky, sám mám business repro ve svojí 36tce, ale rozdíl mezi tím business a HK ve 36tce sem poznal taky...HK mi přišly mnohem vyváženější.
-
bewildered píše:Hele kluci a co tak mi poradit? Oplati se to delat? Kudy jsou natazene kabely? Jake radio musim k tomu dokoupit... Umi to nekdo z vas udelat? PLEASE PLEASE PLEASE
je to jen elektrika, plus a minus, 12voltu a kostra, nic vic, natahnout to muzes klidne stropem, pod sedackama, stredovym tunelem, to je uplne fuk, jde jen o to dostat proud z radia do repraku a spinanych 12 do zesiku HK a do basaku, co je na tom, radio snad na to pude jakykoli, ale kdyby k tomu bylo origo s navi, tak by to bylo supr
vlevo je matal
a vpravo Killca