Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Harman Kardon e46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
bewildered

#1 Příspěvek od bewildered »

Vlastnim e46 r.v. 1999 a mam tam klasiku radio - kazeta. Znamej udelal totalku na jeho e46 r.v. 2002 a mam moznost za symbolickou castku odkoupit muziku Harman Kardon z jeho auta. Jaky je presny postup? Umi mi to nekdo udelat - Vymenit klasickou muziku z meho a dat do jeho auta. Jake radio k tomu musim dokoupit? - On tam ma ted navigaci 16:9 (Tu muzu teoreticky taky mit ale znamy rikal ze to je docela hodne prace prekopat navigaci) Prosim poradte rychle, nemam moc casu na rozhodovani. Dekuji.
Martin330

#2 Příspěvek od Martin330 »

Já mám HK, ale že by se jednalo o nějakou extra kvalitku zvuku to říct nemůžu. Za symbolickou cenu to ber, to určitě, montáž asi nebude moc těžká, ale jen abys od toho nečekal zázraky.
Killca

#3 Příspěvek od Killca »

nejsem profik ani o tom moc nevim, ale kdyz si z toho auta vystrihas celou kabelaz a kouknes kudy vsudy to vedlo, tak to dohromady das, prece jen vyby HK je celkem cenena i kdyz nemusi hrat uplne super a pokud za to das malo, tak to ber urcite, nejlip i s tou navi, nejaky normalni auto elektrikar si se zapojenim poradi a moc za to chtit nebude, a teoreticky na tom ani nic moc neni, jen pripojit to na prijimac GPS a ten dat nekam na viditelny misto, tot vse
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
cyberkill

#4 Příspěvek od cyberkill »

Martin330 píše:Já mám HK, ale že by se jednalo o nějakou extra kvalitku zvuku to říct nemůžu. Za symbolickou cenu to ber, to určitě, montáž asi nebude moc těžká, ale jen abys od toho nečekal zázraky.

tak to jsi nech asi vycistit usi
martilulin

#5 Příspěvek od martilulin »

No,tam je prece ve dverich jeste efektovy reprak a pak procesor co to zpracovava.Jestli mas moznost to mit cele,neresil bych nejake draty,vyber to vsechno z ty totalky,jde tam hlavne o protazeni kabelaze do kufru a to se da docela dobre.Ja mit moznost sehnat za slusnou cenu komplet,nevaham ani minutu,pokud bych ale nemel origos kabelaz,nikdy bych se do toho nepustil.
Chaotik

#6 Příspěvek od Chaotik »

cyberkill píše:

Sorry, ale zas taková sláva to fakt není...
xxRobertoxx

#7 Příspěvek od xxRobertoxx »

Chaotik píše:
cyberkill píše:

Sorry, ale zas taková sláva to fakt není...

Tak ti asi nějaké repráky nehrajou?????????
8O
Martin330

#8 Příspěvek od Martin330 »

cyberkill píše:
Martin330 píše:Já mám HK, ale že by se jednalo o nějakou extra kvalitku zvuku to říct nemůžu. Za symbolickou cenu to ber, to určitě, montáž asi nebude moc těžká, ale jen abys od toho nečekal zázraky.

Uši čisté. Více lidí říká, že to není nic extra. Poslouchal jsem stejné CDčko v E46 s HK a E46 se sériovými reproduktory a opravdu to není nějak super výjimečné. Na to kolik se za to první majitel připlácel a jakou má HK image bych čekal lepší zvuk. Např. muzika Bose v minulé generaci Audi A6 je mnohem, mnohem lepší a to je to z roku 99.
xxRobertoxx

#9 Příspěvek od xxRobertoxx »

Martin330 píše:
cyberkill píše:

Uši čisté. Více lidí říká, že to není nic extra. Poslouchal jsem stejné CDčko v E46 s HK a E46 se sériovými reproduktory a opravdu to není nějak super výjimečné. Na to kolik se za to první majitel připlácel a jakou má HK image bych čekal lepší zvuk. Např. muzika Bose v minulé generaci Audi A6 je mnohem, mnohem lepší a to je to z roku 99.

Máš to v kupé, nebo sedanu?
Mě se zdá, že mi to v sedanu nehrálo tak dobře jak teď v kupé?
Jinak sériové a HK je úplně jiná liga - to nemůžeš myslet vážně že jsi nepoznal značný rozdíl-něco bude asi špatně?!
Navíc sériové repro BMW je opravdu hrůza oproti jiným značkám - třeba Audi VW, to máš pravdu!
cyberkill

#10 Příspěvek od cyberkill »

Martin330 píše:
cyberkill píše:

skus prenest zvuk 80%dozadu na subwofer
cyberkill

#11 Příspěvek od cyberkill »

xxRobertoxx píše:
Martin330 píše:
cyberkill píše:[quote="Martin330"]Já mám HK, ale že by se jednalo o nějakou extra kvalitku zvuku to říct nemůžu. Za symbolickou cenu to ber, to určitě, montáž asi nebude moc těžká, ale jen abys od toho nečekal zázraky.

Máš to v kupé, nebo sedanu?
Mě se zdá, že mi to v sedanu nehrálo tak dobře jak teď v kupé?
Jinak sériové a HK je úplně jiná liga - to nemůžeš myslet vážně že jsi nepoznal značný rozdíl-něco bude asi špatně?!
Navíc sériové repro BMW je opravdu hrůza oproti jiným značkám - třeba Audi VW, to máš pravdu![/quote]

souhlasim :wink:
Martin330

#12 Příspěvek od Martin330 »

OK zkusím dát zadek více nahlas :) Mám to v kupé.
xxRobertoxx

#13 Příspěvek od xxRobertoxx »

Martin330 píše:OK zkusím dát zadek více nahlas :) Mám to v kupé.

Tak to mi zase zdá, že to hraje líp, když mám o kousek více na předek.
Si nevybereš co? :o
cyberkill

#14 Příspěvek od cyberkill »

xxRobertoxx píše:
Martin330 píše:OK zkusím dát zadek více nahlas :) Mám to v kupé.

Tak to mi zase zdá, že to hraje líp, když mám o kousek více na předek.
Si nevybereš co? :o

hehe ja mam rad kdyz pekne duní vzadu ten subwofer :D
P-J

#15 Příspěvek od P-J »

Pokud se někomu nezdá rozdíl mezi HK a normálním repro nijak zásadní, tak asi opravdu nebude něco v pořádku (buď to repro, nebo uši). :lol: To že je tam sakra rozdíl jsem poznal i já to mám hudební "hluch" 8)
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Spajky »

P-J píše:Pokud se někomu nezdá rozdíl mezi HK a normálním repro nijak zásadní, tak asi opravdu nebude něco v pořádku (buď to repro, nebo uši). :lol: To že je tam sakra rozdíl jsem poznal i já to mám hudební "hluch" 8)

Já teda slyšel HK jen ve 36tce a 46tce...hluchej sem taky, sám mám business repro ve svojí 36tce, ale rozdíl mezi tím business a HK ve 36tce sem poznal taky...HK mi přišly mnohem vyváženější.
Martin330

#17 Příspěvek od Martin330 »

Tak jsem hluchej :lol: Né rozdíl tam je, jen jsem myslel, že bude větší.
John112
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od John112 »

Taky si myslím, že je tam rozdil, ja mám obyč repraky a naproti HK je to rozdíl. Mluvím o E36.
bewildered

#19 Příspěvek od bewildered »

Hele kluci a co tak mi poradit? Oplati se to delat? Kudy jsou natazene kabely? Jake radio musim k tomu dokoupit... Umi to nekdo z vas udelat? PLEASE PLEASE PLEASE :(
Killca

#20 Příspěvek od Killca »

bewildered píše:Hele kluci a co tak mi poradit? Oplati se to delat? Kudy jsou natazene kabely? Jake radio musim k tomu dokoupit... Umi to nekdo z vas udelat? PLEASE PLEASE PLEASE :(

je to jen elektrika, plus a minus, 12voltu a kostra, nic vic, natahnout to muzes klidne stropem, pod sedackama, stredovym tunelem, to je uplne fuk, jde jen o to dostat proud z radia do repraku a spinanych 12 do zesiku HK a do basaku, co je na tom, radio snad na to pude jakykoli, ale kdyby k tomu bylo origo s navi, tak by to bylo supr
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět