Takže muj problem, auto při jízdě zničehonic zdochlo, začal jsem řešením možných příčin.
Všechna rele a pojistky zkontrolovany - Funkční, zde bych měl dotaz, něco při klíčku na kontrolkách v motoru pod sánim bzučí, jsou cejtit vibrace i na sání, při odpojení relátka vedle relé palivové pumpy bzučení ustane. Otázka co je to za relé??? Je světle zelené(stejné jako od palivové pumpy) a jsou ve třetí řadě (od blatníku) Všude jsem na foru našel, že tam jsou relé 3 já mam jen 2, ale nevím co je to zač. (zkoušel jsem je i zaměnit, problem přetrvává) Mám podezření na ventil volnoběhu, ale rukama se tam nejde pořádně dostat a sání zatím sundavat nechci a prostě lehce bzučí a vibruje, před přeházenim s kastle do kastle jsem si toho nikdy nevšiml
Dále jsem šel po palivový pumpě, po otoční klíčku je na pumpě napětí a vypadá že tlačí, zda dává benzín zjistím dneska snad
Další věc byla svíčky, napětí jsem na vstupu na indučky jsem naměřil, zda hází jiskru opět zjistím dnes.
Mám spadeno i na imobilizer a s ním i otázka, pokud auto nastartuje, je stále imo v provozu?? Tedy kontroluje i klíč za jízdy?? Nebo jen při startu?? Auto zdochlo za jízdy, z ničeho nic.
No a další věci mě nenapadaj, auto jsem připojil na diag, smazal všechny chyby jednotek, které byly po kompletním přeskládání auta celkem jasný, po další diagnostice všechny jednotky OK a stále nenastartuje.
Startér točí a zbytek zjistim dnes, nějaké nápady?? Já už jsem trošku bezradnej, pokud to nebudou svíčky nebo pumpa

a vpravo Killca