Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výměna čelního skla 316i compact e36
-
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
tohle se tu řešilo už mockrát...ono pokud chce sklo měnit, tak k tomu má imo důvod...třeba já mám sklo neskutečně pobitý od kamínků, sice opravdu rozbitý je jen na jednom kousínku, ale v noci se s tím moc jezdit nedá, bo jde vidět, jak je doťupkaný...taky to budu řešit přes pojistku, až se k tomu "dokopu"...příjde mi to normální...platím si pojistku - platím...mám rozibtý přední sklo - mám...
-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Nechci tady rozjíždět nějakou debatu na tohle téma, ale klient si má věc pojistit tehdy, když má vše v pořádku a né, když má dobitý sklo, nebo prasklý. To je pojistný podvod. Ještě, že od novýho roku budeme všechny auta , který se pojistí havarijně fotit a dokumentovat jejich poškození (třeba škrábance, nebo oťukaný sklo).Pazdi píše:tohle se tu řešilo už mockrát...ono pokud chce sklo měnit, tak k tomu má imo důvod...třeba já mám sklo neskutečně pobitý od kamínků, sice opravdu rozbitý je jen na jednom kousínku, ale v noci se s tím moc jezdit nedá, bo jde vidět, jak je doťupkaný...taky to budu řešit přes pojistku, až se k tomu "dokopu"...příjde mi to normální...platím si pojistku - platím...mám rozibtý přední sklo - mám...
-
- Kontaktovat uživatele:
sklo jsem měl v pořádku, když jsem to pojišťoval, takže to opravdu jako pojistný podvod neberusurfis píše:Nechci tady rozjíždět nějakou debatu na tohle téma, ale klient si má věc pojistit tehdy, když má vše v pořádku a né, když má dobitý sklo, nebo prasklý. To je pojistný podvod. Ještě, že od novýho roku budeme všechny auta , který se pojistí havarijně fotit a dokumentovat jejich poškození (třeba škrábance, nebo oťukaný sklo).Pazdi píše:tohle se tu řešilo už mockrát...ono pokud chce sklo měnit, tak k tomu má imo důvod...třeba já mám sklo neskutečně pobitý od kamínků, sice opravdu rozbitý je jen na jednom kousínku, ale v noci se s tím moc jezdit nedá, bo jde vidět, jak je doťupkaný...taky to budu řešit přes pojistku, až se k tomu "dokopu"...příjde mi to normální...platím si pojistku - platím...mám rozibtý přední sklo - mám...

no a upřímně, když si někdo pojistí sklo, který má rozbitý a chce ho hned vyměnit, když si tu pojistku dělá...tak je imo blbost pojišťováků, že jim je líno vyjít ven a kouknout na to auto...neber to jen jako českou vychcanost chlape...chápu, že pojišťování děláš, ale koukni na to z druhý strany...pojišťovny se tě snaží obrat kde to jde...amortizace apod...stačí blbost - na min. autě mi ťukly předek, rozbitá nová facelift maska, ledviny, Mnárazník a světla...bylo to max 2 měsíce starý...všecko se muselo řešit znovu...pojišťovna si připsala amortizaci a já dostal prd...takže lidi to prostě chtěj ochcávat no...
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v tom, že zaměstnanci pojišťovny auta chodí kontrolovat, ale makléři a sjednatelé těm je to jedno a jde jim jen o sjednanou smlouvu - z jejich kapsy to není...Pazdi píše:sklo jsem měl v pořádku, když jsem to pojišťoval, takže to opravdu jako pojistný podvod neberusurfis píše:Nechci tady rozjíždět nějakou debatu na tohle téma, ale klient si má věc pojistit tehdy, když má vše v pořádku a né, když má dobitý sklo, nebo prasklý. To je pojistný podvod. Ještě, že od novýho roku budeme všechny auta , který se pojistí havarijně fotit a dokumentovat jejich poškození (třeba škrábance, nebo oťukaný sklo).Pazdi píše:tohle se tu řešilo už mockrát...ono pokud chce sklo měnit, tak k tomu má imo důvod...třeba já mám sklo neskutečně pobitý od kamínků, sice opravdu rozbitý je jen na jednom kousínku, ale v noci se s tím moc jezdit nedá, bo jde vidět, jak je doťupkaný...taky to budu řešit přes pojistku, až se k tomu "dokopu"...příjde mi to normální...platím si pojistku - platím...mám rozibtý přední sklo - mám...![]()
no a upřímně, když si někdo pojistí sklo, který má rozbitý a chce ho hned vyměnit, když si tu pojistku dělá...tak je imo blbost pojišťováků, že jim je líno vyjít ven a kouknout na to auto...neber to jen jako českou vychcanost chlape...chápu, že pojišťování děláš, ale koukni na to z druhý strany...pojišťovny se tě snaží obrat kde to jde...amortizace apod...stačí blbost - na min. autě mi ťukly předek, rozbitá nová facelift maska, ledviny, Mnárazník a světla...bylo to max 2 měsíce starý...všecko se muselo řešit znovu...pojišťovna si připsala amortizaci a já dostal prd...takže lidi to prostě chtěj ochcávat no...

K tomu příkladu bouračky... Dolož, že vše bylo na autě 2 měsíce nové (nákupní doklady) a bude ti to zaplaceno! Pokud to nedodložíš, tak bohužel. Doklad neznamená nějakou fakturu napsanou na kolenu od Franty z horní dolní...
Jestli si měl sklo v době sjednání pojistky v pořádku, tak je to správně.
PS: nedělám pojistky...

-
-
- Kontaktovat uživatele:
Radši si to odvez do spešl firmy. Máš na to záruku a bez starostí...TNT_Striker píše:díky moc za příspěvkymě hlavně zajímalo zda to musím dát do specializovanýho servisu nebo zda se dá to sklo vyměnit bez odborné pomoci
a co bych na to popřípadně potřeboval. Je mi jasný že by to byl jinak podvod pojistnej kdybych šel si tedko sklo pojistit..
-
- Kontaktovat uživatele:
tak já se oháněl tím, že to je nový, že mám i faktury za nákup práci jsem teda neměl, bo jsem to tam dával sám...bylo mi odpovězeno něco v tom smyslu, že to můžou být faktury na úplně jiné díly, když nemám doklad o tom, že mi to namontovali na auto...no, ale to už je fuk...teď budu řešit podobný "upgrade" na svým, tak doufám, že nedopadnu stejně, že mě během chvilky někdo bouchne:)surfis píše:Problém je v tom, že zaměstnanci pojišťovny auta chodí kontrolovat, ale makléři a sjednatelé těm je to jedno a jde jim jen o sjednanou smlouvu - z jejich kapsy to není...![]()
K tomu příkladu bouračky... Dolož, že vše bylo na autě 2 měsíce nové (nákupní doklady) a bude ti to zaplaceno! Pokud to nedodložíš, tak bohužel. Doklad neznamená nějakou fakturu napsanou na kolenu od Franty z horní dolní...
nevím, jestli děláš, bo neděláš pojistky, vím jen, že se pojišťovnictvím živíš

-
- Kontaktovat uživatele:
Čoveče pojišťovnictvím, se taky neživím... Ale v pojišťovně dělám...Pazdi píše:nevím, jestli děláš, bo neděláš pojistky, vím jen, že se pojišťovnictvím živíšsurfis píše:Problém je v tom, že zaměstnanci pojišťovny auta chodí kontrolovat, ale makléři a sjednatelé těm je to jedno a jde jim jen o sjednanou smlouvu - z jejich kapsy to není...![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
tak už mě napadá snad jen ochrankasurfis píše:Čoveče pojišťovnictvím, se taky neživím... Ale v pojišťovně dělám...Pazdi píše:nevím, jestli děláš, bo neděláš pojistky, vím jen, že se pojišťovnictvím živíšsurfis píše:Problém je v tom, že zaměstnanci pojišťovny auta chodí kontrolovat, ale makléři a sjednatelé těm je to jedno a jde jim jen o sjednanou smlouvu - z jejich kapsy to není...![]()
PS: nedělám pojistky...![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
A na čem pak všichni v pojišťovně dělaj, do čeho celej den ťukaj?Pazdi píše:tak už mě napadá snad jen ochrankasurfis píše:Čoveče pojišťovnictvím, se taky neživím... Ale v pojišťovně dělám...Pazdi píše:nevím, jestli děláš, bo neděláš pojistky, vím jen, že se pojišťovnictvím živíš![]()

Ja sem spis myslel domluvit se se znamym a udelat to z jeho povinnyho. Kdyz mi to rozbije sutr od nejakyho auta, ktery kolem me prolitne v opacnym smeru tak ho stejne nedohonim a pojistovne muze bejt suma fuk esi to udelal ten nebo ten. Neni to sice uplne spravny, ale jako podvod si predstavuju jiny veci ktery se bezne dejou.surfis píše:Fanny píše:Jestli ses sikovnej tak to mozny je, budes potrebovat pomocnika, lepidlo a horní bauset. Ale radsi bych se s nekym domluvil a udelal to pres pojistovnu ve specializovanym servise.
Tak už vím, proč mi ředitel likvidace říkal, že 7 skel z 10 je pojistnej podvod... Budeme muset přitvrdit...
-
- Kontaktovat uživatele:
Podvod to je, ať se na to budeš koukat z jakýkoliv strany. Pokud ti nějaký projíždějící auto rozbije čelní sklo, tak od toho tu je připojištění čelního skla!Fanny píše:Ja sem spis myslel domluvit se se znamym a udelat to z jeho povinnyho. Kdyz mi to rozbije sutr od nejakyho auta, ktery kolem me prolitne v opacnym smeru tak ho stejne nedohonim a pojistovne muze bejt suma fuk esi to udelal ten nebo ten. Neni to sice uplne spravny, ale jako podvod si predstavuju jiny veci ktery se bezne dejou.surfis píše:Fanny píše:Jestli ses sikovnej tak to mozny je, budes potrebovat pomocnika, lepidlo a horní bauset. Ale radsi bych se s nekym domluvil a udelal to pres pojistovnu ve specializovanym servise.
Tak už vím, proč mi ředitel likvidace říkal, že 7 skel z 10 je pojistnej podvod... Budeme muset přitvrdit...
-
- Kontaktovat uživatele:
U nás to tak kdysi taky bylo. Dneska je to jedno, můžeš si sklo měnit třeba každý týden...Fanny píše:Projizdejici auto mi rozbilo sklo, vymenil sem. Za 1,5 mesice: projizdejici auto mi rozbilo sklo. Za 14 dnu: proletajici holub mi rozbil sklo. Z pojisteni celniho skla mam narok na 1 vymenu rocne. Takze tohle pripojisteni mi ted moc nepomuze...