Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jaký chladič
- jarda
- Klubové ID: 1426
hello...
zlobí mě chladič motoru.. originální jsem vlastnoručně vybuchl když mi nefungovala viska a já nechal auto přehřát, pak jsem koupil starý, půl roku fungoval, a teď mi začal kapat. Jsem si jistý že kape někde z těla, strávil jsem docela dlouhou dobu s hlavou v motoru abych to vypozoroval.
Nyní stojím před klasickým dilema jestli koupit zase za 1000 starý, anebo za 3600 nový od AVA anebo za 4100 nový od KLL. Víc za to nedám. Nějaký názor? Mám za to že KLL je slušná značka, ale možná se mýlím. AVA je nejlevnější co jsem našel.
zlobí mě chladič motoru.. originální jsem vlastnoručně vybuchl když mi nefungovala viska a já nechal auto přehřát, pak jsem koupil starý, půl roku fungoval, a teď mi začal kapat. Jsem si jistý že kape někde z těla, strávil jsem docela dlouhou dobu s hlavou v motoru abych to vypozoroval.
Nyní stojím před klasickým dilema jestli koupit zase za 1000 starý, anebo za 3600 nový od AVA anebo za 4100 nový od KLL. Víc za to nedám. Nějaký názor? Mám za to že KLL je slušná značka, ale možná se mýlím. AVA je nejlevnější co jsem našel.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
Pazdi
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
určitě jdi do novýho...starej jsem blbec kupoval u kadetta...bo bouračce (ťukanci) jsem koupil jetej chladič...vypadal dobře, bez nějaký chybky...netekl...za pár dní mrtvej...tak jsem ho vyměnil u toho člověka za jinej...ten byl teda lepenej tak 1cm x 1cm, sliboval, že bude oukej...nebyl...tak jsem nakonec sebral prachy zpátky, trošku přidal a koupil novej a byl klid...
- jarda
Já myslel že Behr a Hella jsou dvě značky?
Na mjauto mají Behr za 4200 a Hella za 5200... objednávku mi ještě nepotvrdili
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
Před pár měsící jsem kupoval BEHR HELLA do VW a zrovna moc tam teda neseděly vývody, taky byl tenčí než ten původní, tak na něm nedrží ochranná mřížka...... Na to že by to měla být značka jsem celkem sklamaný. Snad to aspoň něco vydrží....Fikop píše:Chtěl jsem ti poradit BEHR Hella, je to chladič co se dával do prvovýroby...Teď jsem ho kupoval nový...ale asi by jses nedostal na tak nízkou cenu.
-
Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Behr je odloučená divize od Helly, ale vpodstatě je to jednojarda píše:Já myslel že Behr a Hella jsou dvě značky?Na mjauto mají Behr za 4200 a Hella za 5200... objednávku mi ještě nepotvrdili
to P-J: je to asi jako s každým kdo dělá i do druhovýroby.... Ale snad je tam ta technická (materialová) kvalita....
- jarda
Chladič AVA namontován. Vše sedlo bez problémů, vypadá tak bytelně, hrubší zpracování.. musím říct že je mi sympatičtější než ten origo co jsem tam měl, vypadá že víc vydží.
Ano, odvzdušňovací šroub je hrozně měkkej. A musel jsem si trošku zvětšit jednu dírku na uchycení aby byly stejné.
Ale najel jsem s tím dnes asi 50 km a chladič neteče a auto najednou topí, rychle se zahřeje atd.
Díky všem za rady, vypadá to že pomohly
Ano, odvzdušňovací šroub je hrozně měkkej. A musel jsem si trošku zvětšit jednu dírku na uchycení aby byly stejné.
Ale najel jsem s tím dnes asi 50 km a chladič neteče a auto najednou topí, rychle se zahřeje atd.
Díky všem za rady, vypadá to že pomohly
Ještě, nemel by někdo obrázek s průřezem chladiče? Jen tak by mě zajímalo jak to vypadá. Protože mi není jasna ta hladina.
protože určitě i když do nadobky naleju kapalinu jen do půlky, tak chladič je plny ne?
Takze tam se hladiny nevyrovnavaji tak ze by byl i chladič plny jen do poloviny. Je to tak?
- jarda
Já to mám nahoře napevno. Hladiny se nevyrovnávají (afaik). V půlce expanzky mám jednu tu čárku delší, předpokládám že to je to cold 
Jinak moje AVA pořád funguje na jedničku..
Jinak moje AVA pořád funguje na jedničku..