Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna pal. filtru u 330d,poraďte prosím.
-
Dogfighter
-
Dogfighter
-
Dogfighter
-
Dogfighter
Takže k výměně jsem se dostal až dnes.Vcelku žádná věda,i když ostatním radši v pár bodech popíšu,jak na to.
1.Odpojit štekr ze zásuvky na svrchu fitru
2.Vyšroubovat šroub jistící plechovou pojistku a vyndat vrchní ucpávku filtru se zásuvkou
3.Odpojit obě hadičky,vedoucí do i z filtru (bez obav nic moc z nich nepoteče)
4.Povolit šroub který drží obě poloviny pásoviny a tím drží filtr na místě
5.Vytáhnout filtr.
6.Nový filtr zalít naftou,pokud možno až po okraj (já jí tolik neměl,takže jsem ho naplnil asi ze 3/4)
7.v opačném postupu namontovat a zprovoznit nový filtr.
8.Hotovo
Po otočení klíčku ve spínačce se ozvaly velmi zváštní zvuky (asi se odvzdušňoval palivový systém),tak jsem s trochou obav startoval.....a světe div se,chytlo to hned a nezdechlo
Je to napsáno velmi laicky,protože i já jsem laik a větších akcí bych se rozhodně sám nepouštěl.Zkušeným servismenům se omlouvám za svoje"terminus technicus"

1.Odpojit štekr ze zásuvky na svrchu fitru
2.Vyšroubovat šroub jistící plechovou pojistku a vyndat vrchní ucpávku filtru se zásuvkou
3.Odpojit obě hadičky,vedoucí do i z filtru (bez obav nic moc z nich nepoteče)
4.Povolit šroub který drží obě poloviny pásoviny a tím drží filtr na místě
5.Vytáhnout filtr.
6.Nový filtr zalít naftou,pokud možno až po okraj (já jí tolik neměl,takže jsem ho naplnil asi ze 3/4)
7.v opačném postupu namontovat a zprovoznit nový filtr.
8.Hotovo
Po otočení klíčku ve spínačce se ozvaly velmi zváštní zvuky (asi se odvzdušňoval palivový systém),tak jsem s trochou obav startoval.....a světe div se,chytlo to hned a nezdechlo
Je to napsáno velmi laicky,protože i já jsem laik a větších akcí bych se rozhodně sám nepouštěl.Zkušeným servismenům se omlouvám za svoje"terminus technicus"