Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
xenony
-
TeskMaster
- Klubové ID: 1497
-
TeskMaster
-
TeskMaster
- Killca
- Klubové ID: 1648
stalo se mi to parkrat, sem proskrab a prostrik relatka a bylo to cajk, stejne tak ABS co se mi jednou rozsvitilo a vse funguje dotedmirda2 píše:tobe to taky takhle zatuhava????Killca píše:nevim no, spis bych procistil relatka a kontakty k balastum a prostrik kontaktolem a pak to podle me pojede jako novy
hlavne ta relatka, ta hodne rada buzerujou, nejen na svetla ale i ABS nebo sepnuti cerpadla
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych že ano, protože žárovka víc hřeje a při chumelenici se ti nebude tolik držet sníh na skle. S Xenony budeš při sněžení pořád chodit očišťovat světla, netvrdim že s žárovkou máš vystaráno ale je to lepší.TeskMaster píše:ahaa takze normalka jo?diky Killco
Neni tedy lepsi na zimu ty xenony vymenit za normal zarovky?
jo to je pravda. to sem si v zime vsim.a pak ti smrdijou ruky od hoven jak to utiras spinavu handru.castro píše:řekl bych že ano, protože žárovka víc hřeje a při chumelenici se ti nebude tolik držet sníh na skle. S Xenony budeš při sněžení pořád chodit očišťovat světla, netvrdim že s žárovkou máš vystaráno ale je to lepší.TeskMaster píše:ahaa takze normalka jo?diky Killco
- Killca
- Klubové ID: 1648
nevim proste byly nejak zoxidovany kontakty a neslo to, nebo to poustelo moc malo proudu a jak se proslap motor tak se auto zatrese a rele se pohnou a jede to, rikam, vycistil sem rele a slape to furt, to samy kontakty na vetraku, pres leo a zimu dycky skoncil vetrak a ted se vypnul uplne totalne, tak sem koupil novej a nakonec stacilo jen vytahnout a zandat dratky a jede to, takze taky vycistit a frci furtHanz píše:co to je za blbost, jakoze elektrony zatuhly v dratech?proste je to smejd, normalni HID sady tohle nedelaji...
ale mozna je dobry na zimu dat zarovky, kdyz nemas odstikovace svetel, spina s xenonama neni zahrata a neleze dolu, ale takovyhle blbosti resit, to je zbytecnost, kdyz to staci na benzince pretahnout houbou u stojanu
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
A nebo dáš ostřiky světal a je klidcastro píše:řekl bych že ano, protože žárovka víc hřeje a při chumelenici se ti nebude tolik držet sníh na skle. S Xenony budeš při sněžení pořád chodit očišťovat světla, netvrdim že s žárovkou máš vystaráno ale je to lepší.TeskMaster píše:ahaa takze normalka jo?diky Killco
Jen než jsem je sehnal origo e36 tak to bylo
-
castro
- Kontaktovat uživatele:
tak by to taky správně mělo být. ke xenonům ostřikovače světel. Nejen že máš klid v zimě, ale i na STKSlid píše:A nebo dáš ostřiky světal a je klidcastro píše:řekl bych že ano, protože žárovka víc hřeje a při chumelenici se ti nebude tolik držet sníh na skle. S Xenony budeš při sněžení pořád chodit očišťovat světla, netvrdim že s žárovkou máš vystaráno ale je to lepší.TeskMaster píše:ahaa takze normalka jo?diky Killco
Neni tedy lepsi na zimu ty xenony vymenit za normal zarovky?Mám je a je to super věc v zimě.
Ostriky nejsou do urciteho roku povinne tak mi tam muzou treba vis cocastro píše:tak by to taky správně mělo být. ke xenonům ostřikovače světel. Nejen že máš klid v zimě, ale i na STKSlid píše:A nebo dáš ostřiky světal a je klidcastro píše: řekl bych že ano, protože žárovka víc hřeje a při chumelenici se ti nebude tolik držet sníh na skle. S Xenony budeš při sněžení pořád chodit očišťovat světla, netvrdim že s žárovkou máš vystaráno ale je to lepší.Mám je a je to super věc v zimě.
-
castro
- Kontaktovat uživatele:
jsou povinné myslim od 96 nebo 97, tak to máš pravdu že ti můžou, vim coCZAirwolf píše:Ostriky nejsou do urciteho roku povinne tak mi tam muzou treba vis cocastro píše:tak by to taky správně mělo být. ke xenonům ostřikovače světel. Nejen že máš klid v zimě, ale i na STKSlid píše: A nebo dáš ostřiky světal a je klidMám je a je to super věc v zimě.
Jen než jsem je sehnal origo e36 tak to byloa nejen mne...