Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Bila optika na E46 touring ... DOTAZ

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tehu
Klubové ID: 1770

#1 Příspěvek od Tehu »

Ahoj kdo z vas predelaval predni blinkry, bocni blinkry, a zadni svetla na bilocervenou optiku... ? Ja mam totiz oranzovy a uz nadesel cas to obmenit :-) KONECNE :-D

Takze se ptam jaky E-shop doporucujete ... ?

Co rikate trebas na http://www.atodoplnky.cz ... ? Kvalita zpracovani dostatecna ? Bude to vse sedet jak ma aby se nekde nevytvorily nejake diry, spary, ci co ... ?

Nechci zadny tuning ale origo vzhled... :wink:
norom
Klubové ID: 1586

#2 Příspěvek od norom »

ja bych jen chtěl varovat před bočnima blinkrama
do blatniku na e46 facelift z druhovyroby od firmy DEPO

tyto blinkry maj
1. misto kovovejch "perovejch plechu" ktere drzi blinkr v předu v plechu plastovy nahražky na konci z takovym malym plastovym vyliskem(zobackem) a když jsem se je snažil nasadit misto oranzovejch originalu ty posrany plastiky praskly a upadly... nakonec jsem to vyřešil vyrobou tech kovovejch plechu dle originalu , ktere jsem zasadil do plastu blinkru... blinkry drzi jak přilepene

puvodne jsem si při prvnim nasazovani blinkru myslel, že jsem idiot že neumim zamacknout blinkr do blatniku. tak jsem se snažil u druheho postupovat opatrněji a výsledek byl stejnej....

2. zobacek kterej ma zacvaknout za plech na druhe strane blinkru byl malej (musel jsem ho zvetsit vybrousit)

pak to sedlo na auto bez problemu..

kdybych je nemel za smesnou cenu tak bych vyrobce asi silne proklinal
ale na druhou stranu jeste ze to popraskalo při montaži ... a ne až při výměně žárovky někde na silnici

no na druhou stranu možna že jsem jen nenašel spravnej postup jak blinkry do blatniku zacvaknout
Tehu

#3 Příspěvek od Tehu »

norom píše:ja bych jen chtěl varovat před bočnima blinkrama
do blatniku na e46 facelift z druhovyroby od firmy DEPO

tyto blinkry maj
1. misto kovovejch "perovejch plechu" ktere drzi blinkr v předu v plechu plastovy nahražky na konci z takovym malym plastovym vyliskem(zobackem) a když jsem se je snažil nasadit misto oranzovejch originalu ty posrany plastiky praskly a upadly... nakonec jsem to vyřešil vyrobou tech kovovejch plechu dle originalu , ktere jsem zasadil do plastu blinkru... blinkry drzi jak přilepene

puvodne jsem si při prvnim nasazovani blinkru myslel, že jsem idiot že neumim zamacknout blinkr do blatniku. tak jsem se snažil u druheho postupovat opatrněji a výsledek byl stejnej....

2. zobacek kterej ma zacvaknout za plech na druhe strane blinkru byl malej (musel jsem ho zvetsit vybrousit)

pak to sedlo na auto bez problemu..

kdybych je nemel za smesnou cenu tak bych vyrobce asi silne proklinal
ale na druhou stranu jeste ze to popraskalo při montaži ... a ne až při výměně žárovky někde na silnici

no na druhou stranu možna že jsem jen nenašel spravnej postup jak blinkry do blatniku zacvaknout

Moc diky za radu :-) prave ted me kontaktoval clovicek co mi necha taky DEPO vse komplet nove za cenu 3900,- komplet tak to asi vemu.... Jinak zadni a predni pasovaly jak meli ... ?

U tech bocnich je nutne si tedy dat pozor jo ? A to jsou tam tedy jen zacvaknuty nebo je nutne sundavat podbeh a nejak tomu pomoci zespodu... ?
norom

#4 Příspěvek od norom »

no ja zatim měnil jen předek a ty v blakatnikach ... předek padnul bez problémů
měl jsem vždy jen kryty bez patic na žárovku.
u bočnich blinkru nebyl problem, vyměnit bile žárovky za oranžové

U prednich blinkru se nejspis origo ližší i patice ... ja nesehnal žarovku
P21W v oranžove barvě .... koupil jsem misto toho normální oranžovou PY21W, ktera ma ty vystupky co drži žarovku v patici trosku jinde než P21W. Po vytvoření příslušné drážky v patici ... funguje vše jak má.

no zadní mi ještě čekaj ...

prikladam fota zbesilých uprav a vysledku na aute
Přílohy
blinkrV.jpg
blinkrV.jpg (84.44 KiB) Zobrazeno 1136 x
blinkr.jpg
blinkr.jpg (87.58 KiB) Zobrazeno 1136 x
norom

#5 Příspěvek od norom »

jinak bocni jdou normalne vyndat bez pomoci ze spodu ..
postup viz třeba v manual výměna žárovky ...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Oranžové žárovky do blinkrů s paticí jako mají čiré se prodávají například ve firmě Riegger (aspoň tedy já je tam sehnal), pokud si pohraješ s tou paticí, tak lze i stříbrné žárovky blikající oranžově - levné mají na http://www.autolamp.cz
Tehu

#7 Příspěvek od Tehu »

norom píše:no ja zatim měnil jen předek a ty v blakatnikach ... předek padnul bez problémů
měl jsem vždy jen kryty bez patic na žárovku.
u bočnich blinkru nebyl problem, vyměnit bile žárovky za oranžové

U prednich blinkru se nejspis origo ližší i patice ... ja nesehnal žarovku
P21W v oranžove barvě .... koupil jsem misto toho normální oranžovou PY21W, ktera ma ty vystupky co drži žarovku v patici trosku jinde než P21W. Po vytvoření příslušné drážky v patici ... funguje vše jak má.

no zadní mi ještě čekaj ...

prikladam fota zbesilých uprav a vysledku na aute
foto zbesilych uprav muzes poslat na dinozzz@seznam.cz diky

Jak mi to tady povidas tak si zacinam rikat ze uz vim proc takova cena :lol: Ja od DEPO bral kdysi predni cire svetla na A3 facelift a perfekt zpracovani jen svitivost mizerna ale to vyresila HID sada :)

A co jine obchody a vyrobci... ?
MadMaxII
Klubové ID: 1711
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MadMaxII »

Tehu píše: A co jine obchody a vyrobci... ?
Ja jsem nasel tohle, vypada to(alespon v necem) kapku levneji a vyber kapku vetsi:

http://www.autofashion.cz/kategorie-17_ ... w-e46.html
Tehu

#9 Příspěvek od Tehu »

MadMaxII píše:
Tehu píše: A co jine obchody a vyrobci... ?
Ja jsem nasel tohle, vypada to(alespon v necem) kapku levneji a vyber kapku vetsi:

http://www.autofashion.cz/kategorie-17_ ... w-e46.html
sorry ale tuning lampy nechci :-)
Odpovědět