MadmaxII píše:Mam problem s centralem, leve predni a prave zadni nechodi, kabely OK. Muze nekdo poradit s opravou a odhadem ceny opravy? Zaroven uvazuju o rozsireni centralu o dalku.
Predem diky za rady, MMII.
motorky centrálu,kabely si zkoušel jak, klidně kostra v hajzlu někde..motorek cca 500 jeden
Kdyz zamykam od ridice tak microspinac a kabel OK protoze zamknu cely auto(az na prave zadni dvere ktere jsem jeste nezkoumal) a kdyz zamknu od spolujezdce tak ridicovy(a samozrejme prave zadni dvere) se nezamknou, tzn. ze s nejvetsi pravdepodobnosti odeslo servo(motorek) pro central u zamku ridice protoze pochybuji ze zily k mikrospinaci zamku ridice OK a zily na servo(motorek) budou nekde stiply....
Malej dotaz Spajky, ta dalka od dolej-olej je overena? Nerozpadne se to po par mesicich a ma to alespon nejake zakladni sifrovani? Ne ze by me moje Bawo stalo nejak mnoho pri koupi, ale uz k nemu zacinam mit citovy vztah a docela by me stvalo kdyby kazdy zlodejsky jelito mohlo do meho Bawa nakouknout....
Jinak nekteri tu zminovali ze maji i problemy s ridici jednotkou na central potazmo dojezdy oken a jelikoz jedna z mych skol byla zamerena na elektroniku tak jsem presvedcen ze by sla origos jednotka velmi snadno nahradit za central s dalkou a dojezdem z jineho auta, vzhledem k cene origose 7k+ by to pravdepodobne za tu namahu stalo....
Tu dálku z dolej-olej mám asi dva měsíce? Možná dýl.. a zatím mě nikdy nezklamala.
Na plovoucí kód jsem se ptal při koupi a prý ho má..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
MadmaxII píše:Mam problem s centralem, leve predni a prave zadni nechodi, kabely OK. Muze nekdo poradit s opravou a odhadem ceny opravy? Zaroven uvazuju o rozsireni centralu o dalku.
Predem diky za rady, MMII.
motorky centrálu,kabely si zkoušel jak, klidně kostra v hajzlu někde..motorek cca 500 jeden
Kdyz zamykam od ridice tak microspinac a kabel OK protoze zamknu cely auto(az na prave zadni dvere ktere jsem jeste nezkoumal) a kdyz zamknu od spolujezdce tak ridicovy(a samozrejme prave zadni dvere) se nezamknou, tzn. ze s nejvetsi pravdepodobnosti odeslo servo(motorek) pro central u zamku ridice protoze pochybuji ze zily k mikrospinaci zamku ridice OK a zily na servo(motorek) budou nekde stiply.... Malej dotaz Spajky, ta dalka od dolej-olej je overena? Nerozpadne se to po par mesicich a ma to alespon nejake zakladni sifrovani? Ne ze by me moje Bawo stalo nejak mnoho pri koupi, ale uz k nemu zacinam mit citovy vztah a docela by me stvalo kdyby kazdy zlodejsky jelito mohlo do meho Bawa nakouknout....
Jinak nekteri tu zminovali ze maji i problemy s ridici jednotkou na central potazmo dojezdy oken a jelikoz jedna z mych skol byla zamerena na elektroniku tak jsem presvedcen ze by sla origos jednotka velmi snadno nahradit za central s dalkou a dojezdem z jineho auta, vzhledem k cene origose 7k+ by to pravdepodobne za tu namahu stalo....
tady mas odkaz na DO vystrelovaci klic http://www.rakso.cz/detail/vystrelovaci-klice-1/dalkove-ovladani-cz-vystrelovaci-klice-1/