Tak to je v pr.... Včera jak jsem měnil čidlo kliky musel jsem sundat jeden konec chl. hadice takže mi vyteklo asi dvě deci kapaliny, ja jsem to dolil vodou s kohoutku
Tak to je v pr.... Včera jak jsem měnil čidlo kliky musel jsem sundat jeden konec chl. hadice takže mi vyteklo asi dvě deci kapaliny, ja jsem to dolil vodou s kohoutku
Příště by to chtělo u teho více přemýšlet
2 deci nic neposerou v nouzi se dolívá cokoliv. Voda z vodovodu způsobuje korozi a tvoří se po ní usazeniny viz. reklamy na Calgon
Příště by to chtělo u teho více přemýšlet
2 deci nic neposerou v nouzi se dolívá cokoliv. Voda z vodovodu způsobuje korozi a tvoří se po ní usazeniny viz. reklamy na Calgon [/quote]
Moderní chladící kapaliny obsahují inhibitory zabrańující korozi a další látky zabraňující tvorbě minerálních usazenín, proto je možné použít k ředění klasickou vodu z kohoutku. Destilkou nic nezkazíš, ale dneska je to už v podstatě zbytečné...