Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Chlad. náplň

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
DFender

#21 Příspěvek od DFender »

maguli píše:Ještě takova blbä otazka- ředise ten Castrol obyčejnou pitnou vodou?

Jedině BonAqua ... :lol: :lol: :lol:

Samozřejmě že destilovaná voda ..
maguli

#22 Příspěvek od maguli »

DFender píše:
maguli píše:Ještě takova blbä otazka- ředise ten Castrol obyčejnou pitnou vodou?

Tak to je v pr.... Včera jak jsem měnil čidlo kliky musel jsem sundat jeden konec chl. hadice takže mi vyteklo asi dvě deci kapaliny, ja jsem to dolil vodou s kohoutku :( :oops:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od xSAFA »

maguli píše:
DFender píše:

Tak to je v pr.... Včera jak jsem měnil čidlo kliky musel jsem sundat jeden konec chl. hadice takže mi vyteklo asi dvě deci kapaliny, ja jsem to dolil vodou s kohoutku :( :oops:

Příště by to chtělo u teho více přemýšlet :wink:

2 deci nic neposerou v nouzi se dolívá cokoliv. Voda z vodovodu způsobuje korozi a tvoří se po ní usazeniny viz. reklamy na Calgon :P
JIP

#24 Příspěvek od JIP »

xSAFA píše:
maguli píše:
DFender píše:[quote="maguli"]Ještě takova blbä otazka- ředise ten Castrol obyčejnou pitnou vodou?

Příště by to chtělo u teho více přemýšlet :wink:

2 deci nic neposerou v nouzi se dolívá cokoliv. Voda z vodovodu způsobuje korozi a tvoří se po ní usazeniny viz. reklamy na Calgon :P[/quote]
Moderní chladící kapaliny obsahují inhibitory zabrańující korozi a další látky zabraňující tvorbě minerálních usazenín, proto je možné použít k ředění klasickou vodu z kohoutku. Destilkou nic nezkazíš, ale dneska je to už v podstatě zbytečné... :idea:
Odpovědět