Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hudba do e36 coupé

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
liza

#21 Příspěvek od liza »

tak to rovnou můžu zvětšit nějak tu díru, nebo jak se to montuje, půjde na to dát origo mřížka?
Marry
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Marry »

jj, až se dostanu k reprákům, tak ti je nechám. Jo a ještě jedna věc.... to rádio origoš bussines RDS je oproti klasickejm rádium dost velký, jak tam bude vypadat ta klasicá velikost, co se běžně prodává. Tohle máš výšku panelu 6cm.
liza

#23 Příspěvek od liza »

no taky tam mám rádio, a potřeboval bych větší rameček rádio je do tý díry moc malé, existuje nějaká redukce? :wink:
jarda

#24 Příspěvek od jarda »

liza: bavíme se tady o BMW e36. Pro tento model platilo i to co jsem Ti psal o redukci na 6x9. Pokud máš nějaký jiný model tak jsi ve špatném tematu, nebo to aspoň musíš napsat. V e36 je rádio standardní velikosti 1DIN. Ve většině novějších BMW je rádio nestandardní velikosti určené konkrétně pro daný model a díra na něj je klasicky větší než ten 1DIN. Redukce na standardní velikosti 1DIN nebo 2DIN existují, ale musíš si najít redukci konkrétně pro svůj model auta.
Druhá možnost je že máš rádio menší než 1DIN, v tom případě je nejspíš určené jen pro konkrétní model(y) konkrétní značky aut a ve Tvém autě nemá co dělat.
Prostě napiš jaké máš auto a jaké rádio se tam snažíš dát..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Killca

#25 Příspěvek od Killca »

Marry píše:jj, až se dostanu k reprákům, tak ti je nechám. Jo a ještě jedna věc.... to rádio origoš bussines RDS je oproti klasickejm rádium dost velký, jak tam bude vypadat ta klasicá velikost, co se běžně prodává. Tohle máš výšku panelu 6cm.

ale dira na to radio je menci, tam se dava ramecek kolem radia, to vyndej a uvidis ze tam stzandart radio pude, normalne tam nacpes tu plechovou klec, tu tam zabezpecis proti vyndani a do ni nasunes normal radio a kolem radia ramecek aby to bylo presne mezi ofukama a panelem klimy
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
liza

#26 Příspěvek od liza »

mám bmw e36, rádio tam mám nějakou šunku, ale kámoš ho měl normálně v autě a sedlo mu tam dobře,ted sem si objednal nový tak musím počkat jak se tam vejde, kdyžtak napíšu kde by se dala sehnat nějaká ta redukce. zatím díky :wink:
Marry
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Marry »

Killca píše:
Marry píše:jj, až se dostanu k reprákům, tak ti je nechám. Jo a ještě jedna věc.... to rádio origoš bussines RDS je oproti klasickejm rádium dost velký, jak tam bude vypadat ta klasicá velikost, co se běžně prodává. Tohle máš výšku panelu 6cm.

ale dira na to radio je menci, tam se dava ramecek kolem radia, to vyndej a uvidis ze tam stzandart radio pude, normalne tam nacpes tu plechovou klec, tu tam zabezpecis proti vyndani a do ni nasunes normal radio a kolem radia ramecek aby to bylo presne mezi ofukama a panelem klimy

No jo, až si pořádně vyberu který a objednám, tak to vyzkouším.... teda ten rámeček asi budu muset někde sehnat. Řešíme tu dost základní věci, rádio umí vyměnit každej levák :lol: dík
liza

#28 Příspěvek od liza »

tak nové rádio je v autě, a je pravda že s rámečkem tam sedne jako origo.Jinak repráky hrajou dobře, až sem se divil. :wink: jinak kdyby měl někdo zájem koupit repra 6*9 a zesík tak mám k dispozici, do auta to montovat nebudu, a je mi toho líto aby se to doma válelo, repro i zesík bylo v mém předchozím autě snad jen 1-2měsíce. ceny dohodou
jarda

#29 Příspěvek od jarda »

jaký zesík?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
liza

#30 Příspěvek od liza »

zesík je to značka FIRST výkon 1800W 4kanál, ale ted sem koukal na ceny že šly hodně dolů než to co sem ho kupoval tak, nevim jak s cenou. POkud bys měl zájem zkus něco nabídnout, je fakt nový a mám i krabici
:wink:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Pokud jde o přední repro, tak asi největší význam má přesun repro od nohou do tapců. Není potřeba kupovat to nejdražší, co existuje, pokud si chceš jen trochu polepšit... Mně se třeba dobře poslouchaly Helix Blue...
liza

#32 Příspěvek od liza »

jj je mi jasný že když koupím jakýkoliv fungl nový repro tak budou hrát líp než origo, protože už tam sou pár let a sou hraný nebo se pletu?
přemýšlím o o tom že koupím nějaký na aukru koukal sem že se dají sehnat nový kolem 300Kč, ale jde mi o ten rozměr nechce se mi to rozebírat a měřit, tak sem se zeptal :lol:
jarda

#33 Příspěvek od jarda »

Fx s tím přesouváním repro do tapeců máš nějakou osobní zkušenost? Já pořád doufám, že když se dá k těm nohoum lepší repro a hezky se to tam vytlumí a uzavře tak to bude hrát dobře... Chtěl bych aby ten zásah nebyl vidět, jen slyšet...
liza

#34 Příspěvek od liza »

přesně tak, kdybych chtěl řezat tak udělám díru do plata a dám tam repra 6*9 co mám doma sem je kupoval nedávno do jinýho auta a ted se mi tu válí nechce je někdo koupit? značka renegade max výkon 500W a rms 125w nějak tak to je
Killca

#35 Příspěvek od Killca »

jarda píše:Fx s tím přesouváním repro do tapeců máš nějakou osobní zkušenost? Já pořád doufám, že když se dá k těm nohoum lepší repro a hezky se to tam vytlumí a uzavře tak to bude hrát dobře... Chtěl bych aby ten zásah nebyl vidět, jen slyšet...

hele na strahove ti ukazu jak hraje origo repro po 3/96 hosanku :wink:
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Marry
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Marry »

Zdravim, že ses zas vracim k tomu rádiu... Rámeček kolem rádia do bmw e36 r.97 seženu kde? hledam to po netu a nějak se nemůžu dohledat.
dík
liza

#37 Příspěvek od liza »

Marry píše:Zdravim, že ses zas vracim k tomu rádiu... Rámeček kolem rádia do bmw e36 r.97 seženu kde? hledam to po netu a nějak se nemůžu dohledat.
dík
to bys měl mít na rádiu, nebo ho tam nemáš?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Marry píše:Zdravim, že ses zas vracim k tomu rádiu... Rámeček kolem rádia do bmw e36 r.97 seženu kde? hledam to po netu a nějak se nemůžu dohledat.
dík

E36 má normální 1DIN rozměr rádia, pasuje tam jakékoliv 1DIN rádio a rámeček k němu dostaneš, jak psal kolega.
Marry
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Marry »

Jo...tak byl strčenej dálkovýho....
příští investice bude do brejlí :lol:
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#40 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Ahoj, chci si dát do auta subwoofer a tak přemýšlím, jak k němu navést kabely. Mám 318is takže baterka je v motorovém prostoru, neřešil tohle někdo? Kudy jste vedli kdyžtak kabely?
A ještě jak tady čtu, tak FX radil, přesunout repro do dveří, já už mám po předchozím majiteli díry v tapcích, tak je lepší fakt odpojit ty pod nohama a zapojit nové lepší do těch děr co už tam mám? Díky
Odpovědět