Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hudba do e36 coupé
liza: bavíme se tady o BMW e36. Pro tento model platilo i to co jsem Ti psal o redukci na 6x9. Pokud máš nějaký jiný model tak jsi ve špatném tematu, nebo to aspoň musíš napsat. V e36 je rádio standardní velikosti 1DIN. Ve většině novějších BMW je rádio nestandardní velikosti určené konkrétně pro daný model a díra na něj je klasicky větší než ten 1DIN. Redukce na standardní velikosti 1DIN nebo 2DIN existují, ale musíš si najít redukci konkrétně pro svůj model auta.
Druhá možnost je že máš rádio menší než 1DIN, v tom případě je nejspíš určené jen pro konkrétní model(y) konkrétní značky aut a ve Tvém autě nemá co dělat.
Prostě napiš jaké máš auto a jaké rádio se tam snažíš dát..
Druhá možnost je že máš rádio menší než 1DIN, v tom případě je nejspíš určené jen pro konkrétní model(y) konkrétní značky aut a ve Tvém autě nemá co dělat.
Prostě napiš jaké máš auto a jaké rádio se tam snažíš dát..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Marry píše:jj, až se dostanu k reprákům, tak ti je nechám. Jo a ještě jedna věc.... to rádio origoš bussines RDS je oproti klasickejm rádium dost velký, jak tam bude vypadat ta klasicá velikost, co se běžně prodává. Tohle máš výšku panelu 6cm.
ale dira na to radio je menci, tam se dava ramecek kolem radia, to vyndej a uvidis ze tam stzandart radio pude, normalne tam nacpes tu plechovou klec, tu tam zabezpecis proti vyndani a do ni nasunes normal radio a kolem radia ramecek aby to bylo presne mezi ofukama a panelem klimy
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
Killca píše:Marry píše:jj, až se dostanu k reprákům, tak ti je nechám. Jo a ještě jedna věc.... to rádio origoš bussines RDS je oproti klasickejm rádium dost velký, jak tam bude vypadat ta klasicá velikost, co se běžně prodává. Tohle máš výšku panelu 6cm.
ale dira na to radio je menci, tam se dava ramecek kolem radia, to vyndej a uvidis ze tam stzandart radio pude, normalne tam nacpes tu plechovou klec, tu tam zabezpecis proti vyndani a do ni nasunes normal radio a kolem radia ramecek aby to bylo presne mezi ofukama a panelem klimy
No jo, až si pořádně vyberu který a objednám, tak to vyzkouším.... teda ten rámeček asi budu muset někde sehnat. Řešíme tu dost základní věci, rádio umí vyměnit každej levák

tak nové rádio je v autě, a je pravda že s rámečkem tam sedne jako origo.Jinak repráky hrajou dobře, až sem se divil.
jinak kdyby měl někdo zájem koupit repra 6*9 a zesík tak mám k dispozici, do auta to montovat nebudu, a je mi toho líto aby se to doma válelo, repro i zesík bylo v mém předchozím autě snad jen 1-2měsíce. ceny dohodou

jj je mi jasný že když koupím jakýkoliv fungl nový repro tak budou hrát líp než origo, protože už tam sou pár let a sou hraný nebo se pletu?
přemýšlím o o tom že koupím nějaký na aukru koukal sem že se dají sehnat nový kolem 300Kč, ale jde mi o ten rozměr nechce se mi to rozebírat a měřit, tak sem se zeptal
přemýšlím o o tom že koupím nějaký na aukru koukal sem že se dají sehnat nový kolem 300Kč, ale jde mi o ten rozměr nechce se mi to rozebírat a měřit, tak sem se zeptal

Fx s tím přesouváním repro do tapeců máš nějakou osobní zkušenost? Já pořád doufám, že když se dá k těm nohoum lepší repro a hezky se to tam vytlumí a uzavře tak to bude hrát dobře... Chtěl bych aby ten zásah nebyl vidět, jen slyšet...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
jarda píše:Fx s tím přesouváním repro do tapeců máš nějakou osobní zkušenost? Já pořád doufám, že když se dá k těm nohoum lepší repro a hezky se to tam vytlumí a uzavře tak to bude hrát dobře... Chtěl bych aby ten zásah nebyl vidět, jen slyšet...
hele na strahove ti ukazu jak hraje origo repro po 3/96 hosanku

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Ahoj, chci si dát do auta subwoofer a tak přemýšlím, jak k němu navést kabely. Mám 318is takže baterka je v motorovém prostoru, neřešil tohle někdo? Kudy jste vedli kdyžtak kabely?
A ještě jak tady čtu, tak FX radil, přesunout repro do dveří, já už mám po předchozím majiteli díry v tapcích, tak je lepší fakt odpojit ty pod nohama a zapojit nové lepší do těch děr co už tam mám? Díky
A ještě jak tady čtu, tak FX radil, přesunout repro do dveří, já už mám po předchozím majiteli díry v tapcích, tak je lepší fakt odpojit ty pod nohama a zapojit nové lepší do těch děr co už tam mám? Díky