Mám takový problém. Rozsvítilo se mi toho na palubní desce nějak moc. 3 oranžové kontrolky. Ruční brzda , ABS a ještě prokluz. Nádobka kapaliny je plná tak tím to není. Obložení všech brzd je jako nové. Mám sice trochu sjeté zadní kotouče ale tím to snad nebude.Díky za rady.
Tak to snad ještě chvilku můžu jezdit. Já mám ted smůlu na ty čidla ABS u služebního mi svítí ABS už 2 měsíce a není čas to opravit.Tak snad to není nic závažnějšího.Ale proč u toho svítí i prokluz kol tuším DSC. Až bude čas tak skočím na diagnostiku do BMW
DTomik píše:Tak to snad ještě chvilku můžu jezdit. Já mám ted smůlu na ty čidla ABS u služebního mi svítí ABS už 2 měsíce a není čas to opravit.Tak snad to není nic závažnějšího.Ale proč u toho svítí i prokluz kol tuším DSC. Až bude čas tak skočím na diagnostiku do BMW
protoze dsc nema signal od cidla otacek v kole a tim padem nevi jestli je auto ve smyku nebo ne, aby mohlo pribrzdit dane kolo
Tak jsem se dneska ráno otačel a měl jsem kola naplno najel jsem do díry a hned všechno zhaslo a je to zase v pořádku. Hned jak to půjde s tím skočím na diagnostiku.Takovou závadu jsem viděl poprvé.Doufám že to na diagnostice poznají proč se to všechno rozsvítilo.Zůstane ta závada uložená?
zavada zustane ulozena, ale zrejme teda je mozny ze mas jen spatny kontakty v konektorech k cidlu, tak zkusit odpojit a vycistit, nebo to same ale v kontaktech v relatku v pojistkovnici
Tak zkusím očistit ty kontakty.Ale i tak už bych měl konečně dát auto do BMW na kontrolu. Zatím jsem měnil jen stabilizátory ale jinak bez závad.Jenom jezdím.Díky za rady.