Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

divny problem..prosim pomoct

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
twigac
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od twigac »

nez sem odjel na dovolenou menil sem svicky a daval sportovni vlozku.vlozkou sem vyresil problem ten, ze uz se to nedusi,ale pretrvava mi problem s volnobehem.nez sem odjel na dovolenou tak se mi houpali otacky a kdyz sem prijel tak nehoupali(auto stalo tyden v garazi).vcera mi zase zacli houpat..nechapu cim to je..jestli to melo vliv na to ze to auto stalo nebo ne.muze to byt olejem?volnobeznym ventilem?prosim pomozte dekuji.
Fanny

#2 Příspěvek od Fanny »

jestli ti volnobezny otacky padaj nekam pod 500 zkontroluj cidlo polohy vacky
jinac se to resi http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=52849
Danny Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1821

#3 Příspěvek od Danny Moderátor »

zkontroluj také to gumové koleno mezi váhou vzduchu a motorem jestli není steřelé a nejsou něm díry
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

Jak moc ti ty otáčky houpou? Padají hodně nebo spíš jen sem tam zakolísají?
twigac
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od twigac »

dneska kdyz sem jel do bolestavi tak sem zastavil a houpali se mi od 50 az 1000 az mi to chciplo...kamos se mi na to podival a zjistili sme ze volnobeznym ventilerm to neni takze jeste si musim nekde pujcit vahu vzduchu a skusit to.hadice sou v poradku dukladne sem to kontroloval.momentalne mam vytahnutou hadici od vacek ktera vede do toho gumovyho kolena za vahou a uz to nehoupe.ale prijde mi ze to ma strasnou spotrebu:( sezralo mi to 20 litru na 117 km:( nevim cim to je:(
cr4sh
Klubové ID: 1130
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od cr4sh »

twigac píše:dneska kdyz sem jel do bolestavi tak sem zastavil a houpali se mi od 50 az 1000 az mi to chciplo...kamos se mi na to podival a zjistili sme ze volnobeznym ventilerm to neni takze jeste si musim nekde pujcit vahu vzduchu a skusit to.hadice sou v poradku dukladne sem to kontroloval.momentalne mam vytahnutou hadici od vacek ktera vede do toho gumovyho kolena za vahou a uz to nehoupe.ale prijde mi ze to ma strasnou spotrebu:( sezralo mi to 20 litru na 117 km:( nevim cim to je:(
a co lamda? pri takovz spotrebe bych to videl na ni,, ja mam ten samej problem ale yere to 10 :) 1.8is,,, ted zkusim dat to cidlo otacek doty petroleje usazuje sevtom pry carbon :-P
twigac
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od twigac »

a to cidlo otacek najdu kde??musim se podivat pod auto pac mam nekde deravej vejfuk a nevim kde:( a tu lampdu taky skontroluju.
cr4sh
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od cr4sh »

twigac píše:a to cidlo otacek najdu kde??musim se podivat pod auto pac mam nekde deravej vejfuk a nevim kde:( a tu lampdu taky skontroluju.
najdi si regulation valve na ETK tusim zetoje v kategorii priprava smesi..
aigo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od aigo »

u me to je podobne taky mi pripada ze to chlasta mam e36 318...neda se treba ta lambda jen vycistit nova totiz asi stoji docela dost ze\,?? :lol: :lol:
twigac
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od twigac »

dneska prijede kamos s plne funkcni vahou vzduchu tak se uvidi jestli to bylo tim nebo ne a kdyz ne tak skusim to cidlo otacek a lampdu a jestli to nebude ani jedno z toho tak se pujdu asi odstrelit:(
kowboj

#11 Příspěvek od kowboj »

kdyz sem mel 318ku tak sem mel problem ze mi kolisaly mezi 1200 a 1500 a pak na to prisel tatuv znamej..a rikal mi ze byli jen spatny kontakty na krokovym motorku.. jinak nevim co je na tom pravdy..
cr4sh
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od cr4sh »

twigac píše:dneska prijede kamos s plne funkcni vahou vzduchu tak se uvidi jestli to bylo tim nebo ne a kdyz ne tak skusim to cidlo otacek a lampdu a jestli to nebude ani jedno z toho tak se pujdu asi odstrelit:(
dyz tu vahu odpojis zmeni se stav chodu motoru? jestli ne tak je vprdeli,, pokud mas vetsi spotrebu tak to muze byt s nejvetsi pravdepodobnosti lamda, na regulator otacek zkus zaklepat sroubovakem,, usazuje setam karbon pokud to po klepani bude litat jeste vic je taky v prdeli :)
twigac
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od twigac »

uz sem prisel na to cim to je..bylo to vahou vzduchu..uz to mam konecne z krku:) :D
Odpovědět