Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
divny problem..prosim pomoct
-
twigac
- Kontaktovat uživatele:
nez sem odjel na dovolenou menil sem svicky a daval sportovni vlozku.vlozkou sem vyresil problem ten, ze uz se to nedusi,ale pretrvava mi problem s volnobehem.nez sem odjel na dovolenou tak se mi houpali otacky a kdyz sem prijel tak nehoupali(auto stalo tyden v garazi).vcera mi zase zacli houpat..nechapu cim to je..jestli to melo vliv na to ze to auto stalo nebo ne.muze to byt olejem?volnobeznym ventilem?prosim pomozte dekuji.
jestli ti volnobezny otacky padaj nekam pod 500 zkontroluj cidlo polohy vacky
jinac se to resi http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=52849
jinac se to resi http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=52849
-
twigac
- Kontaktovat uživatele:
dneska kdyz sem jel do bolestavi tak sem zastavil a houpali se mi od 50 az 1000 az mi to chciplo...kamos se mi na to podival a zjistili sme ze volnobeznym ventilerm to neni takze jeste si musim nekde pujcit vahu vzduchu a skusit to.hadice sou v poradku dukladne sem to kontroloval.momentalne mam vytahnutou hadici od vacek ktera vede do toho gumovyho kolena za vahou a uz to nehoupe.ale prijde mi ze to ma strasnou spotrebu:( sezralo mi to 20 litru na 117 km:( nevim cim to je:(
-
cr4sh
- Klubové ID: 1130
- Kontaktovat uživatele:
a co lamda? pri takovz spotrebe bych to videl na ni,, ja mam ten samej problem ale yere to 10twigac píše:dneska kdyz sem jel do bolestavi tak sem zastavil a houpali se mi od 50 az 1000 az mi to chciplo...kamos se mi na to podival a zjistili sme ze volnobeznym ventilerm to neni takze jeste si musim nekde pujcit vahu vzduchu a skusit to.hadice sou v poradku dukladne sem to kontroloval.momentalne mam vytahnutou hadici od vacek ktera vede do toho gumovyho kolena za vahou a uz to nehoupe.ale prijde mi ze to ma strasnou spotrebu:( sezralo mi to 20 litru na 117 km:( nevim cim to je:(
-
cr4sh
- Klubové ID: 1130
- Kontaktovat uživatele:
dyz tu vahu odpojis zmeni se stav chodu motoru? jestli ne tak je vprdeli,, pokud mas vetsi spotrebu tak to muze byt s nejvetsi pravdepodobnosti lamda, na regulator otacek zkus zaklepat sroubovakem,, usazuje setam karbon pokud to po klepani bude litat jeste vic je taky v prdelitwigac píše:dneska prijede kamos s plne funkcni vahou vzduchu tak se uvidi jestli to bylo tim nebo ne a kdyz ne tak skusim to cidlo otacek a lampdu a jestli to nebude ani jedno z toho tak se pujdu asi odstrelit:(