Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

mam dva problemy prosim pomozte

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
majo07

#1 Příspěvek od majo07 »

mam e46 320ia rok 98

1.ked stlacim gombik na sklopenie spatnych zrkadiel tak sa sklopia.ked ich dam vyklopit jedno sa vyklopy normalne a jedno sa vyklopy az moc.da sa to opravyt inak ako kupit novy spatak?

2.pri slabom plyne mi auto vydava zvuk prestne ako keby tam bol cvrcek pri silnejsom plyne to nepocujem bud to motor prehluci alebo to prestane toto naozaj neviem.viete niekto poradit ako ten zvuk odstranit? vopred velmi pekne dakujem za odpovede
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

majo07 píše:mam e46 320ia rok 98

1.ked stlacim gombik na sklopenie spatnych zrkadiel tak sa sklopia.ked ich dam vyklopit jedno sa vyklopy normalne a jedno sa vyklopy az moc.da sa to opravyt inak ako kupit novy spatak?

zkus to ručně o pár zoubků srazit, ( prostě na to zatlač ) mělo by pak mít ten doraz vycentrovanější. Alespoň takhle mi to funguje u E36. nerad bych poradil blbost co by vedla k poškození.
vilejs

#3 Příspěvek od vilejs »

ahoj.to zrkadlo ma taku zarazku,ktora sluzi ako doraz.asi to cez to preskoci a ide to az extremne dopredu.skus s tym zrkalom pohybat smerom hore-dole.ak bude mat volu,tak bude zodrata,alebo ulomena ta zarazka."plastova".aspon ja som mal tento problem... a ten cvrcek:),to neviem,ale typoval by som nieco okolo vyfuku,nejaky susplech,alebo nieco uvolnene okolo motora. tazko povedat,ja som mal "cvrcka" na e34 a bol to plech pod pletencom.dotiahol som a bolo ticho..
majo07

#4 Příspěvek od majo07 »

da sa kupit len ta umela zarazka niekde?
vilejs

#5 Příspěvek od vilejs »

obavam sa ze nie :( da sa to urcite nejak opravit tekutym kovom alebo nejakym kvalitnym epoxydom..ja mam zalepenu olejovu vanu epxidom a drzi mi uz 1,5 roka.kup si tu plastelinu,taky valcek a vytvaruj to tam podla toho funkcneho a da sa to aj smirglovat,brusit..hocico.je to fakt silne.
majo07

#6 Příspěvek od majo07 »

dakujem velmi pekne rozoberem to a urcite dam vediet ako to dopadlo.skusim sa pozriet zblizsia aj na to cvrckanie som zvedavy co to bude
Killca
Klubové ID: 1648

#7 Příspěvek od Killca »

to cvrckani se nejake zrychluje/zpomaluje? podle rychlosti? podle otacek motoru? muzou to byt i brzdy, brzdove desky klepajici o kotouc

nebo to cvrcka i na miste? pak jestli to cvrckani nejsou uz vadne hydrostely, to by chtelo slyset nazivo, protoze kazdej slysi cvrckani jinak :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
majo07

#8 Příspěvek od majo07 »

ked pridavam na mieste tak ten zvuk neni pocut iba ked sa pohybujem tak ho je pocut.cvrckanie je stale take iste cize nezalezi od rychlosti a ked pocujem to cvrckanie a necham pedal v polohe kde ho pocujem tak cvrcka stale.je to pri slabuckom plyne
voitano

#9 Příspěvek od voitano »

Měl jsem podobný problém...

1. mě zrcátka dělají to samé , nejdřív jedno , pak druhé, nepřišel jsem na to jak je rozebrat, a jak fungují... asi nějaký koncový spínač nefachčí a pak to přejede polohu...

2.Cvrlikání - při rozjezdu mi to dělal urezlý držák výfuku, ta spona, co je našroubovaná pak drnčí na potrubí, je to od strany spolujezdce uprostřed , zvedni auto a mrkni, snad je to ono...
soukupadam

#10 Příspěvek od soukupadam »

mě to drnčí úpně stejně kolem 1500 otáček, někdo mě taky radil spony na výfuku ale zatím nebyla možnost pod to vlízt
Honza325

#11 Příspěvek od Honza325 »

castro píše:
majo07 píše:mam e46 320ia rok 98

zkus to ručně o pár zoubků srazit, ( prostě na to zatlač ) mělo by pak mít ten doraz vycentrovanější. Alespoň takhle mi to funguje u E36. nerad bych poradil blbost co by vedla k poškození.
Počkej, ty máš elektrický sklápění zrcátek na E36?? Jestli jo, tak to chci taky 8O 8)
Odpovědět