Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
mam dva problemy prosim pomozte
mam e46 320ia rok 98
1.ked stlacim gombik na sklopenie spatnych zrkadiel tak sa sklopia.ked ich dam vyklopit jedno sa vyklopy normalne a jedno sa vyklopy az moc.da sa to opravyt inak ako kupit novy spatak?
2.pri slabom plyne mi auto vydava zvuk prestne ako keby tam bol cvrcek pri silnejsom plyne to nepocujem bud to motor prehluci alebo to prestane toto naozaj neviem.viete niekto poradit ako ten zvuk odstranit? vopred velmi pekne dakujem za odpovede
1.ked stlacim gombik na sklopenie spatnych zrkadiel tak sa sklopia.ked ich dam vyklopit jedno sa vyklopy normalne a jedno sa vyklopy az moc.da sa to opravyt inak ako kupit novy spatak?
2.pri slabom plyne mi auto vydava zvuk prestne ako keby tam bol cvrcek pri silnejsom plyne to nepocujem bud to motor prehluci alebo to prestane toto naozaj neviem.viete niekto poradit ako ten zvuk odstranit? vopred velmi pekne dakujem za odpovede
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
zkus to ručně o pár zoubků srazit, ( prostě na to zatlač ) mělo by pak mít ten doraz vycentrovanější. Alespoň takhle mi to funguje u E36. nerad bych poradil blbost co by vedla k poškození.majo07 píše:mam e46 320ia rok 98
ahoj.to zrkadlo ma taku zarazku,ktora sluzi ako doraz.asi to cez to preskoci a ide to az extremne dopredu.skus s tym zrkalom pohybat smerom hore-dole.ak bude mat volu,tak bude zodrata,alebo ulomena ta zarazka."plastova".aspon ja som mal tento problem... a ten cvrcek:),to neviem,ale typoval by som nieco okolo vyfuku,nejaky susplech,alebo nieco uvolnene okolo motora. tazko povedat,ja som mal "cvrcka" na e34 a bol to plech pod pletencom.dotiahol som a bolo ticho..
- Killca
- Klubové ID: 1648
to cvrckani se nejake zrychluje/zpomaluje? podle rychlosti? podle otacek motoru? muzou to byt i brzdy, brzdove desky klepajici o kotouc
nebo to cvrcka i na miste? pak jestli to cvrckani nejsou uz vadne hydrostely, to by chtelo slyset nazivo, protoze kazdej slysi cvrckani jinak
nebo to cvrcka i na miste? pak jestli to cvrckani nejsou uz vadne hydrostely, to by chtelo slyset nazivo, protoze kazdej slysi cvrckani jinak

vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
Měl jsem podobný problém...
1. mě zrcátka dělají to samé , nejdřív jedno , pak druhé, nepřišel jsem na to jak je rozebrat, a jak fungují... asi nějaký koncový spínač nefachčí a pak to přejede polohu...
2.Cvrlikání - při rozjezdu mi to dělal urezlý držák výfuku, ta spona, co je našroubovaná pak drnčí na potrubí, je to od strany spolujezdce uprostřed , zvedni auto a mrkni, snad je to ono...
1. mě zrcátka dělají to samé , nejdřív jedno , pak druhé, nepřišel jsem na to jak je rozebrat, a jak fungují... asi nějaký koncový spínač nefachčí a pak to přejede polohu...
2.Cvrlikání - při rozjezdu mi to dělal urezlý držák výfuku, ta spona, co je našroubovaná pak drnčí na potrubí, je to od strany spolujezdce uprostřed , zvedni auto a mrkni, snad je to ono...
- soukupadam
Počkej, ty máš elektrický sklápění zrcátek na E36?? Jestli jo, tak to chci takycastro píše:zkus to ručně o pár zoubků srazit, ( prostě na to zatlač ) mělo by pak mít ten doraz vycentrovanější. Alespoň takhle mi to funguje u E36. nerad bych poradil blbost co by vedla k poškození.majo07 píše:mam e46 320ia rok 98