je to jasný při nejmenčim těsnění....
jen otázka, stalo se to tu někomu a na kolik vás přišla oprava, když se nechávala zavařit hlava??
díky, musim si udělat nějakej rozpočet...aspoň pro představu...:/
pokud si to delal sam a daval jen tesneni pod hlavu bez vareni tak za matros normal.a take 6-val NEVARITxSAFA píše:A to jsi měl prasklou hlavu nebo jen těsnění? 3500 mě přijde nějak hodně moc málo i kdyby sis to rozebral a skládal sám.mathias22 píše:MEL SEM TO SAME A OPRAVA ME PRISLA NA 3500!!!!!!
díky moc..mirda2 píše:to killca : no zase to stou cenou neprehanej![]()
hele je to vopruz prace, ale urcite vsechno novy,alespon co se tyce sroubu a tesneni ale pokud nemas pojem o rozvodech a jak funguje vanos asi to tezko nastavis, ono je taky lepsi mit pripravky na takovou praci dela se to pak hur ale taky to jde, urcite kdyz hlavu sundas nevim kolik mas najeto ale myslim ze se vyplati udelat go hlavy pripadne vymenit cvakajici hydra..... je toho dost, tezko ti to tady popisu, bych potreboval 4 strankymuzes mi zavolat na 728844225 rad ti poradim
mirda2 píše:no pokud se rozhodnes varit, tak urcite jen profici s dobrymi referencemi, taky zalezi kde je hlava praskla a by to melo cenu, ja mel jen malou prasklinu mezi sacimi sedly, takze se sedla vyhodily a melo to vyznam horsi je pokud je prasklina rozsahlejsi a muze varem dojit k snizenni prutoku vody v hlave nebo podobnemu problemu, ona je ta problematika slozitejsi uz jsem si tim prosel vickrat....az ji sundas hod sem foto te praskliny aby jich tam nebylo i vic a melo to smysl
jj nafotim to...ale dostanu se k tomu asi až příští týden, ne-li pozdějimirda2 píše:no pokud se rozhodnes varit, tak urcite jen profici s dobrymi referencemi, taky zalezi kde je hlava praskla a by to melo cenu, ja mel jen malou prasklinu mezi sacimi sedly, takze se sedla vyhodily a melo to vyznam horsi je pokud je prasklina rozsahlejsi a muze varem dojit k snizenni prutoku vody v hlave nebo podobnemu problemu, ona je ta problematika slozitejsi uz jsem si tim prosel vickrat....az ji sundas hod sem foto te praskliny aby jich tam nebylo i vic a melo to smysl