Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zadni repro kombi e46
Zdravím všechny přítomné, potřeboval bych radu. Budu měnit repro v celém autě, jak na přední vím, ale ještě jsme nikde nenašel,jak se dostanu k těm zadním v kufru. Dělali jste to už někdo? Zajímalo by mě, co všechno musí ven a kudy je nejlépe tahat kabely od rádia až dozadu. Hledal jsem nejaké návody, nebo instruktáže, ale marně. Za každé info budu rád, díky
no ja osobně postupoval dle TISu .... nechtěl jsem si plasty(kryty) polamat nebo nějak pacit.. abych je vyndal ,auto jsem měl tejden ...atd .... dopad jsem asi takto
sundani tech bocnich polstaru zadnich sedacek co se nesklápí, komplet plasty do slpupků , plasty zboku , plasty zadních sloupků ... aj.
v tisu je to celkem dobře popsáno.
jinak do orifgal drzaku se daj nasroubovat 16" i bez redukce ... mozna profik by to udelal jinak a našel by nejakou chybku ...
ja tam dalavl jen obycejne Reproduktor Sony XSF1725 ... jelikož
jsem je měl z minuleho auta .... a nesumi alespon jako ty BMWacký "papiraky" co tam byly
BMW konektory jsem prachsproste ustřih a naletoval "fastony"...
sundani tech bocnich polstaru zadnich sedacek co se nesklápí, komplet plasty do slpupků , plasty zboku , plasty zadních sloupků ... aj.
v tisu je to celkem dobře popsáno.
jinak do orifgal drzaku se daj nasroubovat 16" i bez redukce ... mozna profik by to udelal jinak a našel by nejakou chybku ...
ja tam dalavl jen obycejne Reproduktor Sony XSF1725 ... jelikož
jsem je měl z minuleho auta .... a nesumi alespon jako ty BMWacký "papiraky" co tam byly
BMW konektory jsem prachsproste ustřih a naletoval "fastony"...
- Přílohy
-
- zpP.jpg (88.87 KiB) Zobrazeno 895 x
-
- zpL.jpg (94.15 KiB) Zobrazeno 895 x
-
- zp1.jpg (98.15 KiB) Zobrazeno 895 x