Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vibrace do volantu u BMW E36
-
Mám BMW 318i e36 r.v. 93 a mam problém s vibracema, který se přenášej do volantu, už sem měnil silentbloky, táhla řízení, kotouče, destičky, kola jsou originál 15 palců, gumy právě ty Points předepsanej rozměr 205 60 R15 91H, vyvážený všechno, neví někdo jestli to je těma gumama nebo čím vlastně? pomůže koupit značkový pneu Pirelli nebo Michelin?????
ja sem prevazoval pneu u trech firem a az od teti firmy mi to prestalo vibrovat a opravdu to bylo nevyvazeny kolo, jeste je mozny ze mas fakt hooodne zkrouceny kotouce a vibruje to pres ne
tahla rizeni si menil az ke kloubu pod prachovkou nebo jen tycku rizeni?
mas dobre utazeny srouby na kolech? nemas treba nejak vytlaceny valec na ktery e nasazuje kolo? treba od vymezovaku stredu od jinych kol?
tahla rizeni si menil az ke kloubu pod prachovkou nebo jen tycku rizeni?
mas dobre utazeny srouby na kolech? nemas treba nejak vytlaceny valec na ktery e nasazuje kolo? treba od vymezovaku stredu od jinych kol?
vlevo je matal
a vpravo Killca 

legatolink píše:Mám BMW 318i e36 r.v. 93 a mam problém s vibracema, který se přenášej do volantu, už sem měnil silentbloky, táhla řízení, kotouče, destičky, kola jsou originál 15 palců, gumy právě ty Points předepsanej rozměr 205 60 R15 91H, vyvážený všechno, neví někdo jestli to je těma gumama nebo čím vlastně? pomůže koupit značkový pneu Pirelli nebo Michelin?????
Promiň, ale proč zakládáš téma ve třech sekcích?...
-
michal09 píše:legatolink píše:Mám BMW 318i e36 r.v. 93 a mam problém s vibracema, který se přenášej do volantu, už sem měnil silentbloky, táhla řízení, kotouče, destičky, kola jsou originál 15 palců, gumy právě ty Points předepsanej rozměr 205 60 R15 91H, vyvážený všechno, neví někdo jestli to je těma gumama nebo čím vlastně? pomůže koupit značkový pneu Pirelli nebo Michelin?????
chlapi omlouvám se, chtěl jsem, aby to přečetlo co nejvíc lidí, tak se nezlobte
-
D-E-J-V píše:a to ti to vybruje neustále...pořád stejně nebo s větší rychlostí víc nebo mín?...do zatáčky nebo i po rovnice?...když brzdíš nebo tak?....
právě že to pořád nedělá, většinou na dlouhejch rovinkách, dneska sem koukal na tu nápravu ještě s jedním mechanikem a nic jsme tam nenašli špatnýho, takže asi možná fakt ty pneumatiky