Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vibrace do volantu u BMW E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
legatolink

#1 Příspěvek od legatolink »

Mám BMW 318i e36 r.v. 93 a mam problém s vibracema, který se přenášej do volantu, už sem měnil silentbloky, táhla řízení, kotouče, destičky, kola jsou originál 15 palců, gumy právě ty Points předepsanej rozměr 205 60 R15 91H, vyvážený všechno, neví někdo jestli to je těma gumama nebo čím vlastně? pomůže koupit značkový pneu Pirelli nebo Michelin?????
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od D-E-J-V »

a to ti to vybruje neustále...pořád stejně nebo s větší rychlostí víc nebo mín?...do zatáčky nebo i po rovnice?...když brzdíš nebo tak?....
Killca

#3 Příspěvek od Killca »

ja sem prevazoval pneu u trech firem a az od teti firmy mi to prestalo vibrovat a opravdu to bylo nevyvazeny kolo, jeste je mozny ze mas fakt hooodne zkrouceny kotouce a vibruje to pres ne

tahla rizeni si menil az ke kloubu pod prachovkou nebo jen tycku rizeni?

mas dobre utazeny srouby na kolech? nemas treba nejak vytlaceny valec na ktery e nasazuje kolo? treba od vymezovaku stredu od jinych kol?
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
JIP

#4 Příspěvek od JIP »

Jestli budeš dávat každý přiblblý dotaz do všech fór, tak s tebou Moderátoři brzo zatočí...přečti si pravidla!
castro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od castro »

JIP píše:Jestli budeš dávat každý přiblblý dotaz do všech fór, tak s tebou Moderátoři brzo zatočí...přečti si pravidla!

souhlas!

jinak ještě poradim, zkus si očistit styčnou plochu kola a brzdnýho kotouče...
michal09

#6 Příspěvek od michal09 »

legatolink píše:Mám BMW 318i e36 r.v. 93 a mam problém s vibracema, který se přenášej do volantu, už sem měnil silentbloky, táhla řízení, kotouče, destičky, kola jsou originál 15 palců, gumy právě ty Points předepsanej rozměr 205 60 R15 91H, vyvážený všechno, neví někdo jestli to je těma gumama nebo čím vlastně? pomůže koupit značkový pneu Pirelli nebo Michelin?????

Promiň, ale proč zakládáš téma ve třech sekcích?...
legatolink

#7 Příspěvek od legatolink »

michal09 píše:
legatolink píše:Mám BMW 318i e36 r.v. 93 a mam problém s vibracema, který se přenášej do volantu, už sem měnil silentbloky, táhla řízení, kotouče, destičky, kola jsou originál 15 palců, gumy právě ty Points předepsanej rozměr 205 60 R15 91H, vyvážený všechno, neví někdo jestli to je těma gumama nebo čím vlastně? pomůže koupit značkový pneu Pirelli nebo Michelin?????

chlapi omlouvám se, chtěl jsem, aby to přečetlo co nejvíc lidí, tak se nezlobte
legatolink

#8 Příspěvek od legatolink »

D-E-J-V píše:a to ti to vybruje neustále...pořád stejně nebo s větší rychlostí víc nebo mín?...do zatáčky nebo i po rovnice?...když brzdíš nebo tak?....

právě že to pořád nedělá, většinou na dlouhejch rovinkách, dneska sem koukal na tu nápravu ještě s jedním mechanikem a nic jsme tam nenašli špatnýho, takže asi možná fakt ty pneumatiky
Odpovědět