Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nepodsviceny flek na pristrojovce ?
tak o to jsem se snažil, vyndat bez sundavání volantu a pořád se mi nedaří odpojit ty 3 konektory, neni tam moc vidět a blbě se mi tam strká ruka, maj nějakou pojistku nebo co je potřeba zmáčknout, nebo kam táhnout? dík a sorry, že Ti sem lezu, ale přišlo mi to k tématu318tds píše:Presne tak zarovka je v háji.A jde to i bez demontaze volantu.
-
all
- Klubové ID: 1018
Asi jsem taky nešikovnej a musim si sundat volant, ale na konektoru je vzadu taková malá pojistka, ta se zamáčne a pootočí se takovym bazmektem který to zajištuje, ten má dole zoubky a vysune konektor z budíků..kalik píše:tak o to jsem se snažil, vyndat bez sundavání volantu a pořád se mi nedaří odpojit ty 3 konektory, neni tam moc vidět a blbě se mi tam strká ruka, maj nějakou pojistku nebo co je potřeba zmáčknout, nebo kam táhnout? dík a sorry, že Ti sem lezu, ale přišlo mi to k tématu318tds píše:Presne tak zarovka je v háji.A jde to i bez demontaze volantu.
- Killca
- Klubové ID: 1648
mame konektor, draty vedou dolu, na stene konektoru smerem do motoru je tlacitko ktery se musi zamacknout a tim se povoli zaseknuti pro vytoceni takovyho mostiku kolem celeho konektoru smerem nahoru a pak uz konektor vypadne sam
leva ruka, palcem a prostrednikem chytit steny konektoru a nehtem na ukazovacku tlacit do te pojistky a pritom tahat zžbytekm prstu ten mostik nahoru
pak prava strana, pravou rukou, ale tam to vetsinou jde uz i obema rukama, jednou pojistka a druhou tahat nahoru
leva ruka, palcem a prostrednikem chytit steny konektoru a nehtem na ukazovacku tlacit do te pojistky a pritom tahat zžbytekm prstu ten mostik nahoru
pak prava strana, pravou rukou, ale tam to vetsinou jde uz i obema rukama, jednou pojistka a druhou tahat nahoru
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca