chtel bych se zeptat jak je resene podsviceni ,mam na otackomeru flicek cca 1,5*1,5 nepravidelnyho tvaru kterej je tmavej ,jinak vsechno okolo sviti ,nerozebiral sem to ,ale chci se zeptat jesli to muze bejt zarovicka nebo nejakej kaz na podkladu ?
rekl bych ze zarovicka , ted sem to menil , vypni baterku, sundej volant, pak muzes v klidu vyndat tachometr , a sou tam takovy zeleny patice celkem 3 ty vyndej a dej novy zarovky a mas to
318tds píše:Presne tak zarovka je v háji.A jde to i bez demontaze volantu.
tak o to jsem se snažil, vyndat bez sundavání volantu a pořád se mi nedaří odpojit ty 3 konektory, neni tam moc vidět a blbě se mi tam strká ruka, maj nějakou pojistku nebo co je potřeba zmáčknout, nebo kam táhnout? dík a sorry, že Ti sem lezu, ale přišlo mi to k tématu
318tds píše:Presne tak zarovka je v háji.A jde to i bez demontaze volantu.
tak o to jsem se snažil, vyndat bez sundavání volantu a pořád se mi nedaří odpojit ty 3 konektory, neni tam moc vidět a blbě se mi tam strká ruka, maj nějakou pojistku nebo co je potřeba zmáčknout, nebo kam táhnout? dík a sorry, že Ti sem lezu, ale přišlo mi to k tématu
Asi jsem taky nešikovnej a musim si sundat volant, ale na konektoru je vzadu taková malá pojistka, ta se zamáčne a pootočí se takovym bazmektem který to zajištuje, ten má dole zoubky a vysune konektor z budíků..
mame konektor, draty vedou dolu, na stene konektoru smerem do motoru je tlacitko ktery se musi zamacknout a tim se povoli zaseknuti pro vytoceni takovyho mostiku kolem celeho konektoru smerem nahoru a pak uz konektor vypadne sam
leva ruka, palcem a prostrednikem chytit steny konektoru a nehtem na ukazovacku tlacit do te pojistky a pritom tahat zžbytekm prstu ten mostik nahoru
pak prava strana, pravou rukou, ale tam to vetsinou jde uz i obema rukama, jednou pojistka a druhou tahat nahoru
super dik vyndam to,zdalo se mi divny ze by zarovicka osvetlila pouze takovou malou cast prostoru tak sem se radsi zeptal ..takze pokud bych nechtel volant sundat je to jenom pro sikovne ruce
Volant fakt sundavat nemusis, staci trocha trpelivosti a vynalezavosti a je to venku Si poradis Taky bych neveril co udela jedna zarovicka, ale pak je to na tech budikach videt Menil sem na jedny stane a prijde mi,ze sviti vic jak ta nevymenena
Hele chlapi, když se bavíte o podsvícení,nevíte někdo zda podsvícení ovladačů topení,ofuků na stř.stolku a podsvícení zapalovače nemají náhodou společnou pojistku ? Přestaly svítit.
Díkec