Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
lambda 380mm vs. 570mm
- jarda
- Klubové ID: 1426
Prosím o radu, potřebuji novou lambdu, mám auto vyrobeno 09/92 a nevím jak zjistit jestli tam je typ 380mm nebo 570mm ... podle ETK se to lámalo právě v tomto měsíci. Pod auto můžu jedině v servisu, čemuž se chci právě vyhnout. Anebo je to jedno - budou fungovat obě?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
Demostenes
- Kontaktovat uživatele:
Lambda funguje porad stejne (pro vsechny typy aut) a co ja vim, tak jsou i vsechny stejny, jen se to lisi zavitem, jaky znacek je na tom nalepeny a podle toho i cenou. Takze kdyz ji tam nejak "narves", tak fachat bude. Nejlepsi je koupit "universalni", byvaji u toho takove pekne koncovky, ze to napojis na cokoliv. Dokonce je i putna, kolik to ma zil, ta co ma o zilu navic (novejsi rocniky) ma v te zile zem. Zrejme proto, ze se starim auta zacla karoserie reznout, tim se zvysoval jeji odpor a pak lamda zacla merit malinko jinak. Tak zacli vest zem kabelem, misto kostreni primo na vyfuk.
U BMW to tak není vždy, u některých motorů nejde použít uni. Je tu toho o tom celkem dost. Já tomu taky nevěřil, čili jsem si ověřoval, co tu o tom někteří lidi psali ale měli pravdu ---Demostenes píše:Lambda funguje porad stejne (pro vsechny typy aut) a co ja vim, tak jsou i vsechny stejny, jen se to lisi zavitem, jaky znacek je na tom nalepeny a podle toho i cenou. Takze kdyz ji tam nejak "narves", tak fachat bude. Nejlepsi je koupit "universalni", byvaji u toho takove pekne koncovky, ze to napojis na cokoliv. Dokonce je i putna, kolik to ma zil, ta co ma o zilu navic (novejsi rocniky) ma v te zile zem. Zrejme proto, ze se starim auta zacla karoserie reznout, tim se zvysoval jeji odpor a pak lamda zacla merit malinko jinak. Tak zacli vest zem kabelem, misto kostreni primo na vyfuk.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...