Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zastavuje se jedno kolo, drhne brzda???
-
Pazdi
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, dnes jsem chystal auto na dovolenou...chtěl jsem sundat 18ky, bo pojedem v pěti a když mám naložený auto tak si to sem tam drhne o lem...tak jsem si řekl, že nahodím 15ky, co jsem k autu koupil....přehodil jsem je...chci zajet umýt auto a když jsem dal jedničku a rozjel se, tak po dvou třech metrech se mi zablokovalo pravé zadní kolo...tak jsem to zvedl...sundal kolo, zkontroloval, vše vypadalo ok....dokonce se i protočilo v pohodě....položím na zem...ujedu 20m a zase zablokováno...
tak jsem tam zkusil dát původní 18ku...a v pohodě....
pak jsem zjistil, že mám i klasický plechy z bývalýho auta....nasadil jsem....auto sice jezdilo a neblokovalo kolo...ale ozývaly se divný tupý rány nejdřív z ručky...tu jsem párkrát zatáh a spustil a pak z pravýho zadku....tak jsem znovu obul 18ku a v pohodě...bez zvuků
začínám být z toho zoufalý...vůbec mě nenapadá co by to mohlo být...a navíc zejtra odjíždím na dovolenou...už jsem si i přeorganizoval lidi, že bych vezl o dva míň....takže by to bylo snad oukej....ale bojím se, že se mi to někde kousne, bo se něco stane a nedojedu...jedu sice "jen" do jižních čech..ale i tak by to bylo nepříjemný. Děkuji všem za rady, nápady, co by s tím mohlo být. Pazdi
tak jsem tam zkusil dát původní 18ku...a v pohodě....
pak jsem zjistil, že mám i klasický plechy z bývalýho auta....nasadil jsem....auto sice jezdilo a neblokovalo kolo...ale ozývaly se divný tupý rány nejdřív z ručky...tu jsem párkrát zatáh a spustil a pak z pravýho zadku....tak jsem znovu obul 18ku a v pohodě...bez zvuků
začínám být z toho zoufalý...vůbec mě nenapadá co by to mohlo být...a navíc zejtra odjíždím na dovolenou...už jsem si i přeorganizoval lidi, že bych vezl o dva míň....takže by to bylo snad oukej....ale bojím se, že se mi to někde kousne, bo se něco stane a nedojedu...jedu sice "jen" do jižních čech..ale i tak by to bylo nepříjemný. Děkuji všem za rady, nápady, co by s tím mohlo být. Pazdi
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš kvůli 18" kolům delší šrouby? Nedal jsi stará kola bez podložek?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš jeden šroub bezpečnostní? Opravdu jsou včechny šrouby stejně dlouhé?
323ti stock condition
323ti stock condition
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Dleší šroub vyčnívá dovnitř a drhne/blokuje o pakny ruční brzdy.Pazdi píše:teda na 90% zejtra zkouknu....myslíš, že jeden delší šroub by mohl bejt problém? ale proč se kdyžtak někdy projevoval zablokováním a někdy "jen" těma ránama z kola?
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Pazdi
- Kontaktovat uživatele:
tohle zkontroluju hned zejtra...dnes už na to kašlu...nervování bylo dostFrancis píše:Dleší šroub vyčnívá dovnitř a drhne/blokuje o pakny ruční brzdy.Pazdi píše:teda na 90% zejtra zkouknu....myslíš, že jeden delší šroub by mohl bejt problém? ale proč se kdyžtak někdy projevoval zablokováním a někdy "jen" těma ránama z kola?
-
Pazdi
- Kontaktovat uživatele:
tak já doufám, že to má souvislost s těma kolama...bo auto jezdilo skvěle než jsem to zvedl a přezulplysakmartin píše:Tohle jsem měl před třema rokama taky, tupé rány do ručky a několikrát se mi seklo pravé zadní kolo. Hodil jsem to do servisu a bylo to brzdama. Teď už ti přesně neřeknu co přesně, ale dělal mi nové zadní brzdy
btw...co myslíte...mám se bát, že uprostřed cesty se to kousne?
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
- Killca
- Klubové ID: 1648
me vyskakuje furt taky t tahlo, ale nebrzdi, ale je pravda ze tu rucku mam dost volne, jestli to je to samy tak to vyskakuje v trubickach vedeni lanka od rucky, dycky to krupne kdyz to zaskoci zpet, jde to pod autem zhruba na stredu a ke kazdymu kolu vede lanko
jinak muzes zkusit vyndat pakny v levym podkotouci, bude brzdit na rucku jen pravej no, ale budes vedet cim to je, je mozny ze ten sroub v kole mas delsi a zatahne za lanko paken uvnitr disku a zabrzdi jakok kdybys zatah rucku
jinak muzes zkusit vyndat pakny v levym podkotouci, bude brzdit na rucku jen pravej no, ale budes vedet cim to je, je mozny ze ten sroub v kole mas delsi a zatahne za lanko paken uvnitr disku a zabrzdi jakok kdybys zatah rucku
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca