Dnes sa mi stala taka haluz, vzdy pri zapínaní svetiel - mam xenony- mi ručičky na budíkoch poskočia. Dnes mi však prestalo ukazovať rýchlosť, takisto počítadlo km nesvietilo, otáčkomer palivomer aj teplomer fungoval. Po vytiahnutí kľúča a naštartovaní, zapnutí svetiel všetko fungovalo normálne. Dá sa nejako ovplyvniť sťahovanie napätia pri štarte xenonov? Do elektriky moc nie som. Auto E36
zkus vyndat spinac svetel a od nekoho si pujcit jiny a vyzkouset jestli neni vadny a nepousti proud nekam kam nema, potom kdyztak zkus to same s budiky
Skúsim to, dík na sk fore mi odporučili hodit do obvodu nejaké relátko, nikomu sa to nestáva? mam prestavbovú sadu. Teraz ma napadlo že som nevymenil poistky za silnejšie, tak to skúsim, pred xenonmi nebol žiaden problém
Killca píše:ja fakt nevim no, asi je kazdy bmw jiny a jinak nachylny, me treba balasty jen silene rusi radio
Tak jsi kokot, že jsi mi neřekl o vyzkoušení jiných Od toho je reklamace, ne? Další věc je, jestli ti jenom nezaoxidovaly kontakty na anténním zesilovači Nebo je naopak sráč to rádio - i to se může stát. Pokud se stavíš, vyzkoušíme jiný trafa a uvidíš.