325 TDS E36, rychlost 1 a 2 jsem nezkoušel ale 3 jede jen 70 km/h , za 4 jen 100km/h , 5 130km/h, a vždy na hranici těchto rychlostí se rozsvítí kontrolka Regulace elektronického vstřikovacího zařízení… dík
Budeš tam mít nějakou poruchu, která hlásí řídící jednotce aby omezila max. otáčky... Když to srovnám třeba s mercedesem(jinčí zkušenost s tim nemam), tak jsem měl vypadlej kabel od světel... Ale co to bude u tebe tak to fakt nevim... Ale nevim o nikom komu by se to stalo samovolně bez poruchy... V nejhoršim jeď na diagnozu a tam ti zjistěj co ti to vyvolalo...
325TDS píše:325 TDS E36, rychlost 1 a 2 jsem nezkoušel ale 3 jede jen 70 km/h , za 4 jen 100km/h , 5 130km/h, dá se to nějak zrušit vypnout, a vždy na hranici těchto rychlostí se rozsvítí kontrolka Regulace elektronického vstřikovacího zařízení… dík
já bych to nevypínal, ale spíš bych to nechal opravit ono se to většinou neděje jenom... taže to někam vem
Auto mám pár dní takže se v tom moc nevyznám, chytá na první otočení klíčem za tepla i za studena říkal jsem si jestli třeba nějaký majitel předemnou si nenechal udělat úpravu řídící jednotky aby to víc nejelo… ale na tu Diagnostiku zajedu…
Než pojedeš na diagnostiku, tak zkus odpojit vzduchovou váhu. Mě to dělalo to samé, ale jen někdy. Jezdil jsem s tím ještě několik dní a pak to dělalo taky pořád. Jak říkám, jen odpoj ten konektor a zkus to projet. Auto nebude mít takový tah, ale půjde do otáček. (teda pokud by byla v pr.... ta váha)
Váha je jako pod vzduch. filtrem, když koukáš na motor ze předu.
Jinak když dosáhneš tu požadovanou rychlost, tak to utne?Pokud ano řekl bych že je to vysoký plnící tlak turba nebo vadný regulátor tlaku turba, nechal bych to změřit, popřípadě seřidit a pak se může hledat dále.
pak muzes zkusit vymenit palivovy filtr jeste kdyz uz nic jinyho nepude, a mozna jestli nemas nacipovano, tak znamej po chipu jel jen 160 s 325TDS, takze spatnej chip, ciliz spatne nastavena jednotka, ciliz je mozny i ten tlak turba
Motor točí něco kolem 4700 bez škubání cukání , ale měl jsem umytej motor šel jsem ve středu na evidenční kontrolu a včera jsem otevřel kapotu a čerpadlo bylo poprskaní od oleje hledal jsem odkud a je to ze sání sundal jsem hadici ze předu sání a byl tam olej , takže asi bude něco s turbem podle toho co jsem se tu na fóru dočetl , na tu váhu se taky podívám