Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jakou koncovku na E36 323i
Tak se stalo presne to co jsem nechtel.. Kamos mi nabidl koncovku i s tlumicem za uplne supr prachy tak jsem to od nej vzal je to nejakej noname 2 laufy.. Navaril jsem to a... ve vysokejch otackach dobry, ale do 3 tis to ma takovej ten bublavej hrozenj zvuk
a uplne nejhorsi je kdyz pustim plyn a jde to dolu tak od tech 3 tisic vevnitr zalejhaj usi.. Jako kdyz to auto projizdi tak je to docela pekny, ale ta predstava ze bych s tim jel treba 500km
takze fakt nevim co tam dat.. Nemate doma nekdo neco odzkousenyho co tam pasuje a ma peknej zvuk.. Nebo poradte kde co koupit..
Chtel bych aby to bylo v nizsich otackach jak serie tj. temer neslysitelny a az kdyz se za to vezme tak aby to melo peknej zvuk, ale ne hlubokej spis vysokej... Diky

V tom případě použij seriový výfuk a namontuj jenom konusový filtr sání...já to takhle mám a motor při normální jízdě v interiéru neslyším, jenom když přišlápnu pedál plynu přes polovinu jeho dráhy, krásně se motor rozezvučí...Pacey píše:Chtel bych aby to bylo v nizsich otackach jak serie tj. temer neslysitelny a az kdyz se za to vezme tak aby to melo peknej zvuk, ale ne hlubokej spis vysokej... Diky![]()
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak... mam to stejně a zvuk je parádní... takovej hlubokej a ke konci krásně "řeže" a přitom decentní...JIP píše:V tom případě použij seriový výfuk a namontuj jenom konusový filtr sání...já to takhle mám a motor při normální jízdě v interiéru neslyším, jenom když přišlápnu pedál plynu přes polovinu jeho dráhy, krásně se motor rozezvučí...Pacey píše:Chtel bych aby to bylo v nizsich otackach jak serie tj. temer neslysitelny a az kdyz se za to vezme tak aby to melo peknej zvuk, ale ne hlubokej spis vysokej... Diky![]()
![]()
No ted jsem koukal na ty ceny a pod 15 jmse ho nenasel.. Jestli vis o necem levnejsim rad si to poslechnuWertheim píše:Pacey:
Fx píše:Ja osobne bych sel leda do Eisenmanna, je to jedinej vejfuk, kterej znam, co netroubi. Na volnobeh ho skoro nepoznas a v tockach se umi pekne syte ozvat. Na dlouhy cesty je pritom prijemne tichej