Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

jakou koncovku na E36 323i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pacey

#1 Příspěvek od Pacey »

Resim tedka jakou mam dat koncovku na E36 323i coupe... Poradte nekdo neco odzkouseny kvalitniho s peknym zvukem... Koukal sem na youtube spoustu lidi tam ma remus, ale nevim proto se ptam jaky zkusenosti mate co by bylo nejlepsi... Dekuju :D
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

Pacey píše:Resim tedka jakou mam dat koncovku na E36 323i coupe... Poradte nekdo neco odzkouseny kvalitniho s peknym zvukem... Koukal sem na youtube spoustu lidi tam ma remus, ale nevim proto se ptam jaky zkusenosti mate co by bylo nejlepsi... Dekuju :D
Chces koncovku nebo zadní tlumič?
Pacey

#3 Příspěvek od Pacey »

Co bude lepsi.. Ale asi i s tlumicem..
aigo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od aigo »

jj ja tam mam taky remus a ma to good zvuk i na volnobeh
:twisted:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ja osobne bych sel leda do Eisenmanna, je to jedinej vejfuk, kterej znam, co netroubi. Na volnobeh ho skoro nepoznas a v tockach se umi pekne syte ozvat. Na dlouhy cesty je pritom prijemne tichej.

Treba AC Schnitzer je snad bere od Remusu, coz je prave znacka, kterou povazuju za troubitka... :?
krtek
Klubové ID: 2549

#6 Příspěvek od krtek »

Já doporučuju Laityng - český výrobce,kterej ví co dělá. Na zakázku dělal mě na 323i E36 tlumič-2 kulaté koncovky o průměru 10cm jedna a super.2 roky záruka a nerez koncovky s laserem vyrytim logem Layting... 8) Cena: 4200,-.. :D
aigo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od aigo »

je fakt ze remus ma kovovej zvuk ale vypada mozna nejlip....
zalezi na tvym vkusu a jake znacce das prednost
Pacey

#8 Příspěvek od Pacey »

Tak se stalo presne to co jsem nechtel.. Kamos mi nabidl koncovku i s tlumicem za uplne supr prachy tak jsem to od nej vzal je to nejakej noname 2 laufy.. Navaril jsem to a... ve vysokejch otackach dobry, ale do 3 tis to ma takovej ten bublavej hrozenj zvuk :( :( :( a uplne nejhorsi je kdyz pustim plyn a jde to dolu tak od tech 3 tisic vevnitr zalejhaj usi.. Jako kdyz to auto projizdi tak je to docela pekny, ale ta predstava ze bych s tim jel treba 500km :? takze fakt nevim co tam dat.. Nemate doma nekdo neco odzkousenyho co tam pasuje a ma peknej zvuk.. Nebo poradte kde co koupit.. :roll: Chtel bych aby to bylo v nizsich otackach jak serie tj. temer neslysitelny a az kdyz se za to vezme tak aby to melo peknej zvuk, ale ne hlubokej spis vysokej... Diky :D :)
Wertheim

#9 Příspěvek od Wertheim »

Pacey:
Fx píše:Ja osobne bych sel leda do Eisenmanna, je to jedinej vejfuk, kterej znam, co netroubi. Na volnobeh ho skoro nepoznas a v tockach se umi pekne syte ozvat. Na dlouhy cesty je pritom prijemne tichej
JIP

#10 Příspěvek od JIP »

Pacey píše:Chtel bych aby to bylo v nizsich otackach jak serie tj. temer neslysitelny a az kdyz se za to vezme tak aby to melo peknej zvuk, ale ne hlubokej spis vysokej... Diky :D :)
V tom případě použij seriový výfuk a namontuj jenom konusový filtr sání...já to takhle mám a motor při normální jízdě v interiéru neslyším, jenom když přišlápnu pedál plynu přes polovinu jeho dráhy, krásně se motor rozezvučí... :wink:
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od castro »

JIP píše:
Pacey píše:Chtel bych aby to bylo v nizsich otackach jak serie tj. temer neslysitelny a az kdyz se za to vezme tak aby to melo peknej zvuk, ale ne hlubokej spis vysokej... Diky :D :)
V tom případě použij seriový výfuk a namontuj jenom konusový filtr sání...já to takhle mám a motor při normální jízdě v interiéru neslyším, jenom když přišlápnu pedál plynu přes polovinu jeho dráhy, krásně se motor rozezvučí... :wink:
přesně tak... mam to stejně a zvuk je parádní... takovej hlubokej a ke konci krásně "řeže" a přitom decentní...
Pacey

#12 Příspěvek od Pacey »

Wertheim píše:Pacey:
Fx píše:Ja osobne bych sel leda do Eisenmanna, je to jedinej vejfuk, kterej znam, co netroubi. Na volnobeh ho skoro nepoznas a v tockach se umi pekne syte ozvat. Na dlouhy cesty je pritom prijemne tichej
No ted jsem koukal na ty ceny a pod 15 jmse ho nenasel.. Jestli vis o necem levnejsim rad si to poslechnu :) Mam mpacketovej naraznik takze bych rad dve koncovky kulaty do prumeru 10mm jedna. Origo je jen jedna koncovka a to v tom vypada blbe...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

No, já budu v brzké době dělat pokus s ATU/Soietou, ale nevím nevím. A s tou cenou - co jsi za kvalitní výfuk čekal? A co jsi čekal za ty prachy s tím nounejm výfukem...
Pacey

#14 Příspěvek od Pacey »

Tak ja tim nechci honit zadny kone, me staci kdyz to bude mit vysokej a ne hlubokej bublavej zvuk... A dat 15 000 za vyfuk a pak zjistit ze je to to samy nechci..
Odpovědět