Neviem ale odrazu sa to stalo, dnuka v aute po nastartovani a nasledovnom pridani na neutrale pocul ako keby voda pretekala, normalne zvysujucimi otackami som zacul zvuk ako ked sa vypustava radiator v byte, proste som pocul cirkulaciu, od tej doby auto nedosiahne stredovu stupnicu, ostane 2 mm pred nou, voda sa nestraca, len velmi tlakuje, po otvoreni vika chladica to zasyci kvalitne, cim to moze byt, poradte, visco nezopina vobec ani v zapche
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Tlakuje do expanzky, nedosiahne 90 st
316 E36 compact benzin, r.v 1996
Neviem ale odrazu sa to stalo, dnuka v aute po nastartovani a nasledovnom pridani na neutrale pocul ako keby voda pretekala, normalne zvysujucimi otackami som zacul zvuk ako ked sa vypustava radiator v byte, proste som pocul cirkulaciu, od tej doby auto nedosiahne stredovu stupnicu, ostane 2 mm pred nou, voda sa nestraca, len velmi tlakuje, po otvoreni vika chladica to zasyci kvalitne, cim to moze byt, poradte, visco nezopina vobec ani v zapche
- Killca
- Klubové ID: 1648
odvzdusnovak je hned vedle vicka chladice na dolivani, krizovy sroubovak, jinak termostat to teoreticky muze byt taky no, ze je stale otevreny a tak propousti neohratou vodu a zavzdusneny motor by se zase hral moc, protoze ten vzduch by pekne paril, nevim no
jinak to napichni na diagnostiku jestli nemas jen vadny cidlo teploty v chladici
jinak to napichni na diagnostiku jestli nemas jen vadny cidlo teploty v chladici
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
to cidlo teploty ide napajanie do budiku? to je konecny stav?Killca píše:odvzdusnovak je hned vedle vicka chladice na dolivani, krizovy sroubovak, jinak termostat to teoreticky muze byt taky no, ze je stale otevreny a tak propousti neohratou vodu a zavzdusneny motor by se zase hral moc, protoze ten vzduch by pekne paril, nevim no
To ze otvorim po jazde expanzku a voda ide hore je normalny fyzikalny stav? alebo je nieco v pytli?