Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
mlžení světel proč?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
světla i mlhovky mají vždy díry kterejma to větrá:
- u světel e36 jsou díry na zadních krytech žárovek (2 na pravém a 2 na levém světle), další jsou mezi přední částí s čočkama a zadní částí
- u mlhovek jsou zezadu taková plastový kolínka nebo téčka
žádný jiný díry tam být nemají, ale ani nesmí být tyhle zalepený - může to souviset s doděláním těch xenonů
toto téma už tu bylo, někdo taky doporučoval vzít to do tepla a nechat pořádně vysušit (při té příležitosti to zkontrolovat)
- u světel e36 jsou díry na zadních krytech žárovek (2 na pravém a 2 na levém světle), další jsou mezi přední částí s čočkama a zadní částí
žádný jiný díry tam být nemají, ale ani nesmí být tyhle zalepený - může to souviset s doděláním těch xenonů
toto téma už tu bylo, někdo taky doporučoval vzít to do tepla a nechat pořádně vysušit (při té příležitosti to zkontrolovat)
Navazu na toto tema. V lete se mi asi 2x stalo, ze když náhle sprchlo a bylo vlhko, zamlzily se mi světla. A dnes když jsem ze zimy zajel do teple garáže, tak zase. Ve všech pripadech to do cca. 15ti minut zmizí. Je to ok a neřešit to, když se to tam nedrží třeba několik dni, nebo je to spatne? Díky
- Radim046
- Kontaktovat uživatele:
fix píše:světla i mlhovky mají vždy díry kterejma to větrá:
Když jsem měl na E46 obyč H7 světla se nepotily, pak jsem dal HID a potily se obě a teď už zase HID nemám a světla se zase nepotěj

ty xenony min hrejou a tak min vytapej svetlo, no, to se holt neda nic delat
kazdopadne melo by pomoct svetla vyndat z auta, vzit je domu, nechat je poradne proschnout, protahnout odvetravaci trubicky, pote umyt ta molitanogumova tesneni mexi plexi/sklem a plastem svetla, nechat to poradne vyschnout, potom to tesneni namazat vazelinou a svetlo zase poskladat, pak uz to musi bejt nesmrtelny, ted sem to tak delal na e46 sedan pofacelift a svetla stale sucha
kazdopadne melo by pomoct svetla vyndat z auta, vzit je domu, nechat je poradne proschnout, protahnout odvetravaci trubicky, pote umyt ta molitanogumova tesneni mexi plexi/sklem a plastem svetla, nechat to poradne vyschnout, potom to tesneni namazat vazelinou a svetlo zase poskladat, pak uz to musi bejt nesmrtelny, ted sem to tak delal na e46 sedan pofacelift a svetla stale sucha
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Dal jsem tam ten sáček a nepomohl. Mám ulomenou nožičku na jednom z těch zadních plastových krytů, takže mi to asi netěsní...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé