čau koupil jsem si novej interiér do E36 compact ale můj compact je 94 a ten interiér je z 99 takže má boční airbagy a ja mám jen airbag řidiče tak jsem sehnal záslepku ale nevim jestli je možný ji tam něják normálně dát a hlavně abych to pak prodal páč asi težko někdo uvěří že 94 má 4x airbag nebo aby pak neprudil ted to vypadá taky blbě když tam jsou jen 3 tak mi někdo pls poraďte dík moc
ja taky moc ne ale pochopil jsem ze ti v novem interieru prebyva jena zaslepka na airbag ktery nemas? ja bych to vubec neresil spis proc si tam daval novy interier kdyz uz polanujes jak auto prodas
no chybí mi krytka airbagu spolujezdce...novej interiér jsem dával páč jsem davál el.okna a byly tam díry po kličkách a tenhle interiér má opěrky hlavy i vzadu a stavytelný obě přední sedačky vejškově asi proto...no prostě mi přijde blybý když mám z boku a u řidiče airbagy a u spolujezdce není nic
to jo da se dokoupit dokonce jsem ji i sehnal ale mam strach abych to pak prodal když v techničáku je airbag 1x a pak v autě to bude vypadat že tam jsou čtyři nechci to strojit aby to vypadalo jak nějaka stavebnice proto se ptam jak to udělat???
no tak tam dej tu sehnanou krytku a při prodeji to potencionálnímu kupci vysvětlíš jako nám.to znamená,že si tam dal novější introš kvůli dírám co by tam zbyly po kličkách,stavitelnejm sedačkám a zadním opěrkám.
Nechápu co řešíš!!!!
jasný tak to jsem chtěl slyšet ale měl jsem strach že když tam dám airbagy teda zaslepky tak si bude každej myslet že je to zbořený a tak ale tak snad to pochopej když k tomu dám vysvětlení že je to kvůli těm dírám a opěrkám...