Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e46 kola 18x9,5
Ahoj
Prosím o radu ohledně kol na své BMW,mám E46 323Ci. Mám objednané kola z USA ale mám strach aby mi tam vlezly bez jakýchkoli úprav (nechci žádné podložky a už vůbec žádné vytahování lemů) Kola by měly mít rozměr 18x9,5 ET 35 , dopředu bych na to chtěl dát 225 pneu a dozadu to samé nebo 255.Myslím že to tam asi nevleze,myslel jsem že jsou široké 8,5´´ a ne 9,5´´ to už se mi zdá hodně. Má s tím někdo zkušenosti?Díky za rady
Prosím o radu ohledně kol na své BMW,mám E46 323Ci. Mám objednané kola z USA ale mám strach aby mi tam vlezly bez jakýchkoli úprav (nechci žádné podložky a už vůbec žádné vytahování lemů) Kola by měly mít rozměr 18x9,5 ET 35 , dopředu bych na to chtěl dát 225 pneu a dozadu to samé nebo 255.Myslím že to tam asi nevleze,myslel jsem že jsou široké 8,5´´ a ne 9,5´´ to už se mi zdá hodně. Má s tím někdo zkušenosti?Díky za rady
-
TOMI52 píše:Ahoj
Cus TOme , jestli máš předek i zadek 9,5 tak to bude asi ohubu

Minimum bychtam dal 245
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej napad objednat kola a pak zjistovat jestli ti tam pujdou:) kazdopadne jako vsichni, 9,5 je moooc, vzadu by to snad jeste slo ale dopredu urco ne. A gumu 225 bys na tom za chvili svlikl:) dej 8-8,5 sirku, ET35 a bude to fajn...
Btw ve firme co dovazi alu kola z usa pracujes?:) mate nejaky www?
Chichin píše:Ja bych se toho az tak nebal, aspon rozhodne ne zadku. Ja mam 8,5, ale pneu vzadu 255. Jedinej problem je v 5ti lidech na vetsim vymolu nebo s retezama, ty tam sice nasadim na heveru, ale s vice lidma bych si s tim ani netroufl jetJinak dam tam i 245/45
nj, ale 8.5J s 255/35 gumama na zadku je normálka předepstanej rozměr, tj. to by fakt nemělo dělat neplechu

-
- Kontaktovat uživatele:
Deli píše:Chichin píše:Ja bych se toho az tak nebal, aspon rozhodne ne zadku. Ja mam 8,5, ale pneu vzadu 255. Jedinej problem je v 5ti lidech na vetsim vymolu nebo s retezama, ty tam sice nasadim na heveru, ale s vice lidma bych si s tim ani netroufl jetJinak dam tam i 245/45
nj, ale 8.5J s 255/35 gumama na zadku je normálka předepstanej rozměr, tj. to by fakt nemělo dělat neplechu
Tjn ale ne na rafkach s ET35 - jsou "vylezlejsi".. Ja mam taky predepsanej rozmer a ve ctyrech to skrta:( v serii jsou rafky ET 45 tusim..
Martyn píše:Dobrej napad objednat kola a pak zjistovat jestli ti tam pujdou:) kazdopadne jako vsichni, 9,5 je moooc, vzadu by to snad jeste slo ale dopredu urco ne. A gumu 225 bys na tom za chvili svlikl:) dej 8-8,5 sirku, ET35 a bude to fajn...
mame stranky http://www.sportovniautodoplnky.cz