Takze jsem trosku zklamanej, pristi tyden jedu do Chorvatska a vim prd. Bohuzel diky vymene skla a schnuti lepidla a obvyklemu patecnimu navalu lidi co si vzpomenou ze potrebuji pred vikendem vymenit termostat atd. Se auto nedostalo na zvedak. Ale buhvi jak to bylo. Majitel firmy pan Šimek byl na dovolene a vrati se až v pondělí a plně chápu, že se nikomu pracovat v pátek do 6 hodin nechce
Každopádně mi to nedalo a chtěl jsem si být 100% jist. Zajel jsem si proto do BMW Renocar Brno.

Otviracka do 18:00. U recepce se me hezky zeptala slecna co potrebuji. (byl jsem tam prvne v zivote). Rikam chtel bych, jestli by mi nekdo nemohl ze servisaku projit auto, "Za mnou pane" odvetila. Tak jdu smerem pod schodiste. Kde se me pan zepta co potrebuji, asi ho znam uz po telefonu, protoze kdyz se me pta "Co mate za auticko?" se mi zda povedome. No nicmene se dovidam to co vim celou dobu, jsme absolutne obsazeni az do 17.7.2008. Rikam no dobre. Tak jestli by to se mnou nemohl projet nejakej mechos.

Treba na to kapne, kdyz to na zvedak nemuze.
Ok cekam pet minut a zaslicham rozhovor dvou zamestnancu. "Ma prijet velkej kapo (asi nejakej reditel)". Ani jsem to nedoposlouchal starsi pani v letech se me pta co potrebuji, jestli se me nekdo venoval

rikam ze cekam na mechanika. Za minutu na to vchazi starsi pan a pta se : "To jste vy. No tak pojdte projedem se."
Vysledek. Jsem asi opravdu lama, nebo nevim co delam spatne (treba chodim v patek do servisu pred zavirackou

)
Po asi 5 koleckach poskakovani, neustaleho mackani spojky, couvani atd., po parkovisti kolem celyho Renocaru, kdy uz typek v servise, ktery ma zrejme na starost zavoru, z nas uchcava, se dovidam tohle.
(Servisak) - To je spojka.
(Ja) - Ta je ted, menena.
(Servisak) - Jaka?
(Ja) - LUK a setrvak taky LUK.
(Servisak) - Hmm, pokud jste tam mel LUK a mate tam znova LUK, tak nevim, zacina nejakou story o E46tkach ze byly zkusenosti, ze se kroutily lamely. U toho se zkousi rozjizdet, radit, couvat atd.
(Ja) - No me spis ted zarazi to tuknuti zespod auta.
(Servisak) - Zkousi, se rozjet na zpatecku a seslapuje spojku.
(Auto) - Tuk
(Auto) - z R na 1 - Tuk zezadu.
(Dojem) - Pripada mi ze servisak dela jako by to neslysel, nebo je to neco normalniho.
(Servisak) - No to je normalni s tim nic neudelate, to jsou vule v prevodovce, ta je pod nohama.
(Ja) - Nechapu.
(Servisak) - Proc jste menil tu spojku?
(Ja) - Zabirala nahore, setrvak byl rozesranej, a lozisko taky, tak se to vymenilo cela sada.
(Servisak) - Prokluzovala?
(Ja) - Ne
(Servisak) - Hmm, proc to menite, ja mam nalitanejch 230tisic a nikdy jsem to nemenil.
(Ja) - No chci to mit alles ordnung
(Servisak) - Vykaslete se na to, chce to trochu cviku, kdyz pujdete z jemna tak je to v poho. To tukani zespod, s tim nic neudelate.
(Ja) - Takze to nemam resit.
(Servisak) - Ja myslim ze je to zbytecne.
Ja uz se na to ale doopravdy vykaslu. Copak jsem paranoik ?
Asi jo
Btw, nevím proč v Renocaru jsem si připadal jako úplnej SOCAN!
Cekam ted odpovedi typu : " PROČ TAM LEZEŠ??? ", nebo "ASI SEŠ OPRAVDU PARANOIDNI!"

, nebo "TAK SE NA TO VYSER A NAUČ SE S TÍM JEZDIT!"