Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Stahování oken e36 kupé

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marry
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Marry »

Zdravím, mám 318is a okno u řidiče mi pořád nějak blbne. Prostě chvilku funguje, chvilku ne a jen v něm cvaká. Už mam kvůli tomu sundanej tapecák, ale vizuálně nic vidět neni. Jo a při otevírání je výrazně hlučnější, než to u spolujezdce, které je v pořádku. Nevíte jak na to? případně kde koupit nový motůrek atd.? díky za rady ;-)
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

Marry píše:Zdravím, mám 318is a okno u řidiče mi pořád nějak blbne. Prostě chvilku funguje, chvilku ne a jen v něm cvaká. Už mam kvůli tomu sundanej tapecák, ale vizuálně nic vidět neni. Jo a při otevírání je výrazně hlučnější, než to u spolujezdce, které je v pořádku. Nevíte jak na to? případně kde koupit nový motůrek atd.? díky za rady ;-)

to by mohli být uhlíky v elektromotorku. Musí se vyměnit celá taková plastová patice. Někdy stačí pročistit od grafitových pylin ale nebude to fungovat moc dlouho...

takže ideal sehnat nějakej jetej motorek a vyměnit ho...

takhle těžko říct, musel bych to vidět, ale měl jsem stejný problém, někdy jezdilo v pohodě a někdy trucovalo a dalo si říct až když jsem bouchal pěstí do tapecáku :lol: když se mu nechtělo tak v motorku taky tak slabě cvakalo.

+ se podívej jesli nemáš nějak ohoblovaný zuby na stahovačce...
Marry
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Marry »

No já to teda zkusím rozebrat. Akorát ono nevrže přímo v tom motůrku, ale jakoby se zdá, že v těch převodech kam ten motor odvádí to točení a pak se hejbe to okno. Už sem to asi 100x mazal, ae stejnak nic. No asi budu muset někde sehnat novej. Díkes
ironpipi

#4 Příspěvek od ironpipi »

Když jsme u toho dělá mi to samý na dveřích spolujezdce, takže se taky chystám na výměnu motorku...ale co jsem se tak díval nejsou tam žádný šroubky zdá se že je to tam nanýtovaný a bude se to muset asi odvrtat a znova nanýtovat, je to tak správně? Díky
Marry
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Marry »

ironpipi píše:Když jsme u toho dělá mi to samý na dveřích spolujezdce, takže se taky chystám na výměnu motorku...ale co jsem se tak díval nejsou tam žádný šroubky zdá se že je to tam nanýtovaný a bude se to muset asi odvrtat a znova nanýtovat, je to tak správně? Díky

Jj, přinýtovaný to tam je, já to na těch dveřích u řidiče mam evidentně předělávaný,takže je to tam jen na obyčejnejch šroubech místo nýtů, taky to drží ;) Kua to zas bude peněz....
ironpipi

#6 Příspěvek od ironpipi »

Tak jsem to dnes rozdělal pročistil jsem kontakty trochu do toho bouchl a zase to fachá. Když ale jede okno nahoru, tak to má zvuk jako by ten motorek byl slabej, tže to budou asi ty uhlíky..
TNT

#7 Příspěvek od TNT »

no, mam uplne do puntiku ten stejny problem,......oatzka zzni, kolik si tak mam nachystat penez??? .....cca
e36power

#8 Příspěvek od e36power »

Myslim ze motorek sezenes tady v bazaru.

me to delalo taky (na coupe) mel jsem ale jen spatnej kontakt ve štekrech
Marry
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Marry »

ironpipi píše:Tak jsem to dnes rozdělal pročistil jsem kontakty trochu do toho bouchl a zase to fachá. Když ale jede okno nahoru, tak to má zvuk jako by ten motorek byl slabej, tže to budou asi ty uhlíky..

No a já dnes sehnal celej ten mechanismus za 500Kč....otázkou je, jestli nebude taky tak do**banej jako ten můj :evil:
ironpipi

#10 Příspěvek od ironpipi »

Tak do je dobrej kauf. Nevím jestli koupě bazarovýho motorku něco řeší, za chvíli muže problém nastat zase...Od té doby, co jsem se na to díval mi to pořád fachá, tak to zatím rozebírat nebudu.
Miguel

#11 Příspěvek od Miguel »

A já dneska koupil uplně novou stahovačku i motorkem za 399,- :lol:
CZAirwolf

#12 Příspěvek od CZAirwolf »

Miguel píše:A já dneska koupil uplně novou stahovačku i motorkem za 399,- :lol:

Kde ? V BMW ?
Miguel

#13 Příspěvek od Miguel »

CZAirwolf píše:
Miguel píše:A já dneska koupil uplně novou stahovačku i motorkem za 399,- :lol:

Kde ? V BMW ?

Na Aukru 8)
John112
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od John112 »

Když jsem vymeňoval kliku a při tom vyndaval okno, tak se mi stalo něco podobného. Než začnete kupovat nový moturky, tak se koukněte, jesti tam nevadi třeba nějakej drát (můj případ) a nebo jestli neni moc utaženej mechanismus otevírani oken. Může to bejt jen nějaká maličkost. Kdo hledá najde :smich2: :smile2:
Odpovědět