Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Klima - vim kde je díra, nevim co je to za součástku...

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
halfskier
Klubové ID: 1888
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od halfskier »

Dneska jsem byl na výměně náplně v klimě, pač vůbec nechladí. Našli jsme tam díru - asi tam chybí nějaká součástka, čidlo nebo tak - ale nevim přesně co a nemůžu to nikde najít.

Pokusil jsem se to vyfotit:

http://www.medved.xf.cz/stuff/bmw/klima.JPG

...v červenym kroužku je to místo kudy to utiká a ve žlutym je nějaká plastová věc na drátech :) , která by tam podlě mě možná mohla patřit...

Poraďte prosím co to je, případně i nějaký další potřebný info...

Díky moc
paca

#2 Příspěvek od paca »

Tam asi patří takové umělohmotné čidlo, vede do něj ještě štekr s dráty, jestli se nepletu.
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xdentist »

pokud vim tak tam by mel byt dvojity snimac tlaku(vypina a zapina klimu podle tlaku). je to takovy valecek a vedou z nej 4 draty do 2 stekru
all
Klubové ID: 1018

#4 Příspěvek od all »

http://bmwfans.info/original/E36/Cou/32 ... l-64_0163/

díl č.1 je sušák a v něm je zasunutý čidlo č.2 má dva konektory
tak ti to tam asi nemáš
halfskier
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od halfskier »

no jestli to teda dobre chapu, tak ten plastovej kousek z fotky co tam visi na tech trech dratech k tomu vubec nepatri a mely by tam nekde byt jiny dva plastovy konektory? :)
paca

#6 Příspěvek od paca »

halfskier píše:no jestli to teda dobre chapu, tak ten plastovej kousek z fotky co tam visi na tech trech dratech k tomu vubec nepatri a mely by tam nekde byt jiny dva plastovy konektory? :)
jj, ten plastový obdelník k tomu nepatří, hledej dva volné konektory.
halfskier
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od halfskier »

paca píše:
halfskier píše:no jestli to teda dobre chapu, tak ten plastovej kousek z fotky co tam visi na tech trech dratech k tomu vubec nepatri a mely by tam nekde byt jiny dva plastovy konektory? :)
jj, ten plastový obdelník k tomu nepatří, hledej dva volné konektory.
ok - večer na to mrknu..

akorat na to koukam na autokelly a nevidim tam zadnej zavit - jak to tam drzi? vzdyt pod tim je celkem velkej tlak...
halfskier
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od halfskier »

no tak ty konektory jsem nenašel... :evil:
odkud by měly vést?

jo a zdá se mi, že to hrdlo, kam se zasouvá tlakové čidlo je utržené - z té fotky je to asi špatně vidět, ale podle mě tam něco chybí (a i ten povrch kolem je takový okousaný)... nepoznáte to někdo z tý fotky??
paca

#9 Příspěvek od paca »

halfskier píše:no tak ty konektory jsem nenašel... :evil:
odkud by měly vést?

jo a zdá se mi, že to hrdlo, kam se zasouvá tlakové čidlo je utržené - z té fotky je to asi špatně vidět, ale podle mě tam něco chybí (a i ten povrch kolem je takový okousaný)... nepoznáte to někdo z tý fotky??
Tak jsem se na to kouk o víkendu, dle mého to máš utrhlý na tom vysoušeči, protože to čidlo je tam našroubovaný. A konektor je tam pouze jeden a vede ze svazku jak světla atd.
halfskier
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od halfskier »

paca píše:
halfskier píše:no tak ty konektory jsem nenašel... :evil:
odkud by měly vést?

Tak jsem se na to kouk o víkendu, dle mého to máš utrhlý na tom vysoušeči, protože to čidlo je tam našroubovaný. A konektor je tam pouze jeden a vede ze svazku jak světla atd.
no tak to se mi vubec nelibi... z toho svazku prave nic nevede, takze si asi najdu nejakyho sikovnyho servisaka, pac tohle si asi sam nedam...

btw: nevi nekdo o nekom, kdo by to dokazal poresit v co nejkratsi dobe? vsude jsou servisy na objednavku minimalne tyden do predu (a ja pojedu ve stredu celkem daleko a bez klimy to bude asi peklo) :(
Odpovědět