Dneska jsem byl na výměně náplně v klimě, pač vůbec nechladí. Našli jsme tam díru - asi tam chybí nějaká součástka, čidlo nebo tak - ale nevim přesně co a nemůžu to nikde najít.
no jestli to teda dobre chapu, tak ten plastovej kousek z fotky co tam visi na tech trech dratech k tomu vubec nepatri a mely by tam nekde byt jiny dva plastovy konektory?
halfskier píše:no jestli to teda dobre chapu, tak ten plastovej kousek z fotky co tam visi na tech trech dratech k tomu vubec nepatri a mely by tam nekde byt jiny dva plastovy konektory?
jj, ten plastový obdelník k tomu nepatří, hledej dva volné konektory.
halfskier píše:no jestli to teda dobre chapu, tak ten plastovej kousek z fotky co tam visi na tech trech dratech k tomu vubec nepatri a mely by tam nekde byt jiny dva plastovy konektory?
jj, ten plastový obdelník k tomu nepatří, hledej dva volné konektory.
ok - večer na to mrknu..
akorat na to koukam na autokelly a nevidim tam zadnej zavit - jak to tam drzi? vzdyt pod tim je celkem velkej tlak...
no tak ty konektory jsem nenašel...
odkud by měly vést?
jo a zdá se mi, že to hrdlo, kam se zasouvá tlakové čidlo je utržené - z té fotky je to asi špatně vidět, ale podle mě tam něco chybí (a i ten povrch kolem je takový okousaný)... nepoznáte to někdo z tý fotky??
halfskier píše:no tak ty konektory jsem nenašel...
odkud by měly vést?
jo a zdá se mi, že to hrdlo, kam se zasouvá tlakové čidlo je utržené - z té fotky je to asi špatně vidět, ale podle mě tam něco chybí (a i ten povrch kolem je takový okousaný)... nepoznáte to někdo z tý fotky??
Tak jsem se na to kouk o víkendu, dle mého to máš utrhlý na tom vysoušeči, protože to čidlo je tam našroubovaný. A konektor je tam pouze jeden a vede ze svazku jak světla atd.
halfskier píše:no tak ty konektory jsem nenašel...
odkud by měly vést?
Tak jsem se na to kouk o víkendu, dle mého to máš utrhlý na tom vysoušeči, protože to čidlo je tam našroubovaný. A konektor je tam pouze jeden a vede ze svazku jak světla atd.
no tak to se mi vubec nelibi... z toho svazku prave nic nevede, takze si asi najdu nejakyho sikovnyho servisaka, pac tohle si asi sam nedam...
btw: nevi nekdo o nekom, kdo by to dokazal poresit v co nejkratsi dobe? vsude jsou servisy na objednavku minimalne tyden do predu (a ja pojedu ve stredu celkem daleko a bez klimy to bude asi peklo)