Měl by jít dodělat malý BC pokud máš přípravu.To je uprostřed budíků teplota,dojezd,spotřeba a průmerná rychlost.Stačí koupit páčku blinkrů s tlačítkem BC a dodat čidlo teploty do podběhu.
jj přesně koupíš jinou levou páčku aby měla tlačitko na BC myslim že se dá sehnat kolem 1000-1500kč a pak nějaká kabeláž.Návod je myslím v TIS a podle mě čidlo v podběhu pokud máš klimatizaci budeš mít.Sehni se a před levým přednim kolem by mělo být vidět zespoda krytu motoru.A ještě bych řekl že se musí ten BC nastavit přes diagnostiku potom.Ale to si nejsem už jistý.
resim to samy, koupil sem packu s BC, cidlo venkovni teploty. Ted uz jen najit nekoho, kdo to udela... v BMW mi rekli 3500,- jenom za montaz a zprovozneni
Zkus Bohma v Pze, jednou jsem se s nim domlouval, velice vstricne jednani, ale pak mi to nevyslo se tam stavit a precejen to mam 100km
tak to je super vědět tak mi pak prosím Tomasino dej vědět jak to dopadlo snad to půjde v pohodě. Dík za kontakt jen je tu problém mám to k němu asi přes celou republiku takže to neřeším díky moc snad se najde tady nekdo v kraji