Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Dofuk opěradel sedadel 318 tds

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Beowulf
Klubové ID: 1783

#1 Příspěvek od Beowulf »

Zdravím. Už jsem to psal do jiné sekce,ale nikdo mi neodepsal,tak zkusím štěstí ještě tady. Mám v předních sedačkách, v opěradlech nejspíš vaky které zpohodlňují sezení a jeden zlobí. U spolujezdce je to ok,ale u ridiče kompresor funguje,ale vak se nenafukuje. Sad Nevíte někdo jestli se dá nějak vyndat a opravit nebo kde bych případně koupil nový? Děkuji za odpovědi.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#2 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

A to je nějaká příplatková výbava ? O tom jsem ještě neslyšel, ale ty němci jsou všeho schopný..
Beowulf

#3 Příspěvek od Beowulf »

Totic píše:A to je nějaká příplatková výbava ? O tom jsem ještě neslyšel, ale ty němci jsou všeho schopný..
Já nevím co je normální a co ne. :( Mám tam sedačky v bílé kůži, 2 zónovou manuální klimu,vyhřívání a dofuk předních sedaček,všechny okna a šíbr v el. Příjde mi to až na ten dofuk takové normální.
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fikop »

Je to příplatková výbava, jedná se o nafukovací bederní oěrku. Je tam kompresor, sáček který nafukuješ a jeden odvzdušňovací ventil. Máš dvě tlačítka na sedačce, jedním pouštíš kompresor a druhým spínáš elektroventil který upoští vzduch ze sáčku.....problému tam může být několik. Buď upadlá hadička od kompresoru, nebo máš děravý sáček, nebo se ti nějak posral, zasekl ten odvzušnovací ventil. Proto to kompresor nenafoukne. Budeš muset vytáhnout sedačku a podívat se kde je problém. V autě to určitě neuděláš.....
Beowulf

#5 Příspěvek od Beowulf »

Fikop píše:Je to příplatková výbava, jedná se o nafukovací bederní oěrku. Je tam kompresor, sáček který nafukuješ a jeden odvzdušňovací ventil. Máš dvě tlačítka na sedačce, jedním pouštíš kompresor a druhým spínáš elektroventil který upoští vzduch ze sáčku.....problému tam může být několik. Buď upadlá hadička od kompresoru, nebo máš děravý sáček, nebo se ti nějak posral, zasekl ten odvzušnovací ventil. Proto to kompresor nenafoukne. Budeš muset vytáhnout sedačku a podívat se kde je problém. V autě to určitě neuděláš.....

Děkuju! :)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#6 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Kua to chcu taky !

Lze to do sedaček domontovat, nebo párat ? Mám ji koženou a vyhřívanou ;) Ale po deseti letech už je vysezená a tak v ní mám kulatý záda. To se dávalo jen do sportovních sedaček ? Mám normální, mechanický.
miramax
Klubové ID: 1422
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od miramax »

naopak, mam za to, ze se to nedavalo do sportovnich sicen...ja to mam v normalnich mikroplysovych sicnach a je to strasne na hovno, boli me z toho zada i kdyz to uplne vyfouknu, takze mi to sice krasne funguje, ale proti sporotvnim sicnam co jsem mel v minulem aute je to hruza
fix
Klubové ID: 1145
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od fix »

TEORETICKY BY TO MOHLO JÍT I SE SEDAČKOU V AUTĚ POKUD JI SKLOPÍŠ TAK ŽE TI PŮJDE VYTÁHNOUT JEN OPĚRÁK, ale dělat bych to asi nechtěl.

Vak je připevněn k laminátové kostře, kompresor je více méně volně uložen v ocelovém rámu opěráku. Opěrák s laminátem se z kostry vytahují směrem nahoru po odšroubování šroubů pod opěrkou hlavy (předFL) nebo dole (poFL)

Pokud motorek nevrčí, nic bych nevyndával a zkontroloval spínač, dráty a konektory
Beowulf

#9 Příspěvek od Beowulf »

fix píše:TEORETICKY BY TO MOHLO JÍT I SE SEDAČKOU V AUTĚ POKUD JI SKLOPÍŠ TAK ŽE TI PŮJDE VYTÁHNOUT JEN OPĚRÁK, ale dělat bych to asi nechtěl.

Vak je připevněn k laminátové kostře, kompresor je více méně volně uložen v ocelovém rámu opěráku. Opěrák s laminátem se z kostry vytahují směrem nahoru po odšroubování šroubů pod opěrkou hlavy (předFL) nebo dole (poFL)

Pokud motorek nevrčí, nic bych nevyndával a zkontroloval spínač, dráty a konektory
Motorek vrčí,budu to muset kuchnout. :( Jinak to mám v normálních kožených sedačkách (ne sportovních) a narozdíl od kolegy výše se mi to moc líbí,když sednu ke spolujezdci,tak se mi skvěle sedí,proto to chi opravit. 8)
Odpovědět