Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dofuk opěradel sedadel 318 tds
-
Beowulf
- Klubové ID: 1783
Zdravím. Už jsem to psal do jiné sekce,ale nikdo mi neodepsal,tak zkusím štěstí ještě tady. Mám v předních sedačkách, v opěradlech nejspíš vaky které zpohodlňují sezení a jeden zlobí. U spolujezdce je to ok,ale u ridiče kompresor funguje,ale vak se nenafukuje. Sad Nevíte někdo jestli se dá nějak vyndat a opravit nebo kde bych případně koupil nový? Děkuji za odpovědi.
-
Beowulf
Já nevím co je normální a co ne.Totic píše:A to je nějaká příplatková výbava ? O tom jsem ještě neslyšel, ale ty němci jsou všeho schopný..
-
Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Je to příplatková výbava, jedná se o nafukovací bederní oěrku. Je tam kompresor, sáček který nafukuješ a jeden odvzdušňovací ventil. Máš dvě tlačítka na sedačce, jedním pouštíš kompresor a druhým spínáš elektroventil který upoští vzduch ze sáčku.....problému tam může být několik. Buď upadlá hadička od kompresoru, nebo máš děravý sáček, nebo se ti nějak posral, zasekl ten odvzušnovací ventil. Proto to kompresor nenafoukne. Budeš muset vytáhnout sedačku a podívat se kde je problém. V autě to určitě neuděláš.....
-
Beowulf
Fikop píše:Je to příplatková výbava, jedná se o nafukovací bederní oěrku. Je tam kompresor, sáček který nafukuješ a jeden odvzdušňovací ventil. Máš dvě tlačítka na sedačce, jedním pouštíš kompresor a druhým spínáš elektroventil který upoští vzduch ze sáčku.....problému tam může být několik. Buď upadlá hadička od kompresoru, nebo máš děravý sáček, nebo se ti nějak posral, zasekl ten odvzušnovací ventil. Proto to kompresor nenafoukne. Budeš muset vytáhnout sedačku a podívat se kde je problém. V autě to určitě neuděláš.....
Děkuju!
-
fix
- Klubové ID: 1145
- Kontaktovat uživatele:
TEORETICKY BY TO MOHLO JÍT I SE SEDAČKOU V AUTĚ POKUD JI SKLOPÍŠ TAK ŽE TI PŮJDE VYTÁHNOUT JEN OPĚRÁK, ale dělat bych to asi nechtěl.
Vak je připevněn k laminátové kostře, kompresor je více méně volně uložen v ocelovém rámu opěráku. Opěrák s laminátem se z kostry vytahují směrem nahoru po odšroubování šroubů pod opěrkou hlavy (předFL) nebo dole (poFL)
Pokud motorek nevrčí, nic bych nevyndával a zkontroloval spínač, dráty a konektory
Vak je připevněn k laminátové kostře, kompresor je více méně volně uložen v ocelovém rámu opěráku. Opěrák s laminátem se z kostry vytahují směrem nahoru po odšroubování šroubů pod opěrkou hlavy (předFL) nebo dole (poFL)
Pokud motorek nevrčí, nic bych nevyndával a zkontroloval spínač, dráty a konektory
-
Beowulf
Motorek vrčí,budu to muset kuchnout.fix píše:TEORETICKY BY TO MOHLO JÍT I SE SEDAČKOU V AUTĚ POKUD JI SKLOPÍŠ TAK ŽE TI PŮJDE VYTÁHNOUT JEN OPĚRÁK, ale dělat bych to asi nechtěl.