chci se optat je normální u tdsa že táhne turbo zhruba od 1800-2000 tis otáček?a při přeřazení to má hrozný díry nejde tam dát něco jako na benzín ty ventily na turbo?a co třeba čip?ale mám najeto 200tis km to už je asi ryskantní dávat čip ne?
Je to tak jak píšeš tds od spoda nejede musíš to točit jak vyvrtku . Mě spíná turbo kolem 1800 otáček a při řazení ta dírka tam je. O chipu taky uvažuju mam 185tis a myslim si že to ještě není až tak hrozné!!!
já mám 201tis.a už bych se bál při tehlech km asi dávat čip.aby ten motor nešel do kytek.a je něco jako u těch pop off ventilů na benzíny něco na naftu?
mne to tiez tak taha od tych 1800-1900 ot. a tiez rozmyslam nad chipom mam najazdenych 163000 km, ale zistil som ze mi presmykuje spojka sem tam,takze najprv poriesim tu a potom asi ten chip...
Me taky taha kolem tech 1700,nejaka dira tam je ale neni to tak strasne.Mamtam turbinu s 325td..A ohledne toho ventilu to nema smysl,sani nema klapu,ale existuje ale musi se zapojit na plynovy pedal coz je dost narocne na financ oproti beznemu pop-of na benz.
Ten ventil je u nafťáka na dvě věci. Chceš vědět na jaký? Zjisti si proč se tam ten ventil dává, co tam dělá a pak pochopíš proč nemá u diesela smysl..
Po mensi uprave odvodu oleje tam sedlo da se rict bez vetsich problemu.Tlak by me jit upravit tahlem od plechovky k klapce jejim zkracenim,ale potom to chce mit budicek kolik plni.Jo a na chip se taky chystam.