obávám se, že mám poškozené čidlo airbagu v sedačce spolujezdce. Nevíte někdo jak se dá vyměnit? Je to složité? Díky za rady.

on se taky bavi o E46droban píše:jesi chce dát novou dečku calounit se musí, jesi to chces zpravit i jinak např.ze pred cidlo das odpor tak ti pak kontrolka zhasne, ale pri bouracce vystreli vsechny bagy, aji kdyz tam nikdo sedet nebude. takze si vyber decka s calounenim vyjde okolo 5 tis a odpor 500kc i min,bavim se o E46 u jinyho to neznam
No ale hodnota toho odporu je snad do 10 kčdroban píše:pajet neni nic potreba, prodava se nakej odpor ze se jen nasadi na konektor a je to otazka 1 min. mne stal 500Kc aji s diag. a dal mi to mechanik tam tak nevim kde se to da koupit,jinak co sem videl E46 tak mela tenhle problem, asi nakej shit vyrobce nebo blbej patent
to je mozny, jen tohle byl nakej specialni je ze se nasadi tak to tak levny asi neni + diagnostika tak nevimGeorge_D píše:No ale hodnota toho odporu je snad do 10 kčdroban píše:pajet neni nic potreba, prodava se nakej odpor ze se jen nasadi na konektor a je to otazka 1 min. mne stal 500Kc aji s diag. a dal mi to mechanik tam tak nevim kde se to da koupit,jinak co sem videl E46 tak mela tenhle problem, asi nakej shit vyrobce nebo blbej patent
Hodnota je 1325 ohmHAMANN píše:Taky se pridavam k tematuIKE píše:Vyhrabal jsem tohle téma.Právě začínám řešit ten odpor do sedačky.Potřebuji poradit od někoho kdo to už předělával,nebo ví co a jak.Kde ten odpor splašit a kam to přesně umístit., vedel by nekdo presnou hodnotu odporu do E36 sedacka spolujezdce?