Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
330i problem:( remenice..
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Stala se mi takova nemila vec - normalne si valim, najednou z auta divne zvuky, jakoby prazdna guma nebo neco sekleho pod naraznikem, zastavil jse a sel to okouknout, nikde nic, vse vypadalo ok, pridam plyn na miste a zas zvuky z motoru, mezitim se rozsvitila kontrolka dobijeni a teplota motoru zacala lezt prudce nahoru. Tak jsem to zdechnul, z auta zacala tect chladici kapalina (asi?), po blizsim mem amaterskem pohledu jsem zjistil ze remen, zrejme od altiku, nevim? Byl uplne uvolnenej, resp. spis uz ted zkroucenej v motoru:((( tak jsem to odtahl do servisu (kde budou mit cas az pristi tyden) - tak se chci optat - co mam cekat?:( Remen uplne ko, remenice vypadala taky nejaka uvolnena, jel jsem s tim ca 200m a chvili to vrcelo na miste jeste od te doby co jsem si vsiml ze neco neni ok.. Kapalina z toho vytekla tesne pred vypnutim. Diky moc za za info...
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to typoval ze se stalo neco s nekterou kladkou nebo napinakem a remen se jen uvolnil pokud to bude ono necekal bych nejakou horentni castku. Znamemu na e36 praskl hlinikovy kus co drzi napinaci kladku a stalo se mu to same jen s tim ze remen sice byl volny ale zvladl jeste pri nizkych otackach tocit remenicemi takze dojel...
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
podle mě se ti buď zadřela vodní pumpa,proto praskl "klínák" a přes ni protekla voda, nebo prasklý řemen trefil nějakou hadici a ta praskla ...
pak napiš kdo měl pravdu
pak napiš kdo měl pravdu
-
MatyACS
- Klubové ID: 1587
- Kontaktovat uživatele:
já měl nedavno něco podobnýho http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=8&t=424Martyn píše:Jen technicka - nezdalo se mi ze by remen prasknul, spis ze se jen svliknul.. No dneska na to snad uz jukne servisak tak uvidime.. Snad to nebude nic vazneho:(
tak dej vědět jak si dopadl já do toho zahučel za 16k tak snad dopadneš líp držím pěsti
-
Diablo330Ci
Bud v pohode tohle se mi taky stalo.Chtel jsem popoject par km bez remenu a kreten jsem si neuvedomil ze to zene i vodni pumpu.Po 5km jsem zacal varit.Taky mi vytekla kapalina a to vickem u expanzky.Jel jsem ke znamemu do servisu kde jsem si chtel v klidu nandat servo a zadni pruziny na zvedaku.Nakonec jsem delal servo na benzince.Jo a teplotu jsem mel pred cervenym a motor je ok!Asi Ti selhala napinaci kladka nebo remen.