Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zvýšená teplota motoru
-
Mef
- Klubové ID: 1168
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
ve čtvrtek když bylo pěkně jsem si to mazal po dálnici nějakých 140+-. Po zhruba 100km po dálnici jsem si všimnul, že mi šla teplota (ukazatel na palubce) z poloviny až skoro k bílé čárce. Ubral jsem, přitopil jsem a hned se to srovnalo. Zbytek cesty mimo dálnice a i dnes, kdy nebylo tak pěkně už proběhl vpohodě.
Poradí mi někdo, v čem bych měl hledat problém?
ve čtvrtek když bylo pěkně jsem si to mazal po dálnici nějakých 140+-. Po zhruba 100km po dálnici jsem si všimnul, že mi šla teplota (ukazatel na palubce) z poloviny až skoro k bílé čárce. Ubral jsem, přitopil jsem a hned se to srovnalo. Zbytek cesty mimo dálnice a i dnes, kdy nebylo tak pěkně už proběhl vpohodě.
Poradí mi někdo, v čem bych měl hledat problém?
-
Mef
- Klubové ID: 1168
- Kontaktovat uživatele:
Mno, od tý doby, co sem vyměnil termostat a visku sem to protáhl p odálnici a žádnej problém tam nebyl. Bohužel, při těch hicech sem kroutil autem pomalu v koloně na svatbě a tam na mě opět teplota vyběhla. Dá se říct, že problém bych měl i dříve v kolonách, ale nebylo takový horko, aby se to projevilo.......
-
chrompacket
někdy pomuze vyfoukat chladic vzduchem, nedavno jsem to previntevne delal a neverili by jste co z toho vypadlo za maras (mouchy, ptaci peri, vosy atd) a ted si vem ze byl takhle zamaraseny chladic od klimatizace tak jak ma potom vubec neco projit k vodnimu chladici ze...v dosti pripadech toto pomaha 
-
chrompacket
-
tupaccz
- Klubové ID: 1973
no ja to mam jěšte zajimavější odvzušňuju to celkem často jak uzavřu okruh topení tak se mi cela soustava zavzdušní a pak to nechladí ale už je to zase ok
ted jsem si toho všiml a už to bylo v červenem ou ou:-D ale naštestí to vypada že je vše ok no a zase mi to chladí uplne normalně no to jsm ztoho jelen