Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vrtule klimatizace
-
Ešte pred týždňom som mal ten istý problém.Rozobral som elektromotor, kde dve magnety boli odlomené.Po nalepení a poskladaní motorček fungoval,ale som zistil že rezistor je tiež v háji.Namiesto 85W som dal 50W odpor,tým pádom má ventilátor trochu menšie otáčky.
Môže mi niekto poradiť,kedy sa zapína druhý rýchlostný stupeň ventilátora chladenia klími?...
Môže mi niekto poradiť,kedy sa zapína druhý rýchlostný stupeň ventilátora chladenia klími?...
U BMW se vrtule nespouští hned po zapnutí klimatizace, ale až za čas, kdy tlakové čidlo vyhodnotí přetlak.U koncernu VW se spouší hned po zanutí klimatizace.Měl jsem ji taky v háji, ale to mi vyhodnotila diagnostika hned v zimě, takže jsem s tím počítal, že to musím dát do cajku.Musím se ale přiznat, že se to chovalo tak, že to udělalo až po delším stání na semaforu a ozval se takový zvuk´´jako vcucnutí´´ a klima nechladila.Co jsem ujel několik desítek metrů, opět chladila.....dzusik píše:chci se optat když půstím klimatizaci tak by se měla pustit i vrtule ne?co je hned za ledvinkama ale mě nejde.nevíte čím by to mohlo být?mám bmw 318 tds.