Tak jsem měnil na autě svíčky měl jsem tam Brisk dával je tam předššlý majitel auto jezdilo no nevím jezdilo asi normálně no a rozhodl jsme se že koupím origo NGK s těmi 4 body a auto mi v nízkých otáčkách začlo škubat při přidání plynu začlo cukat a a až se dostalo trochu do otáček tak jelo ok ale problém je že jen někdy a hlavně když je teplo 20 a více stupňů celsia motor M43 1.8i e46 r.v. 1999
tak je tam mám mít jek psal správně droban ted jsem to zkoušel vyměnit za ty staré svíčky a ejhle jeden kabel při troše zabrání mi zůstal v ruce tak uvidíme objednal jsem sadu a uvidíme jestli to bude třeba tím snad jo
chtěl jsme se zeptat jak se ty kable zapojují je tam nějaký pořadí nebo to už má BMW daný měl jsem první kabel na první válec druhy na druhý, třetí na třetí a čtvrtý na čtvrty ale prý se to zapojuje 1, 3, 4, 2 jak je to správně
díky moc takže auto je ok akorát poznatek nevíte čím by mohlo být to že když stojím na místě a z ničeho nic chci přidat plyn začne se chvíli jakoby dusit?
nasavanim tepleho vzduchu to muze byt, jestli ne tim, tak pak uz toho muze byt vic, vaha vzduchu, lambda sonda, cidlo volnobeznych otacek, nebo nejaky to cidlo klikovky nebo co to je
Killca píše:nasavanim tepleho vzduchu to muze byt, jestli ne tim, tak pak uz toho muze byt vic, vaha vzduchu, lambda sonda, cidlo volnobeznych otacek, nebo nejaky to cidlo klikovky nebo co to je
dal jsem staré svíčky a ok takže asi fakt zvolit jiné svíčky nic jiného tak nevím